Eredményhirdetés: Fotózz fotóst

0

2006. október 1. és október 8. között vártuk a Fotózz!hu felhasználóinktól azokat a képeket, melyek a fotósokat, azok munkáját, a fotózás örömét és nehézségét mutatják be. A pályázatra megfelelő számú fotó érkezett, az értékelések is kellő számmal érkeztek, így a pályázati kiírásnak megfelelően egyértelmű nyertes képet tudunk hirdetni, mely egyedüliként ért el 5,0 átlagot (magyarul: senki sem talált hibát benne).

A végső sorrendet a pontozás utáni súlyozott átlagolás hozta meg, amely alapján kihirdetjük az első öt helyezettet:


Géczy Dorottya: Célkeresztben

Első helyezett: Géczy Dorottya (dor2004) Célkeresztben.
második helyezett: Szabó Gabriella (nonci): absztraktfotó(s)
harmadik helyezett: Jani00: A fotós
negyedik helyezett: Balogh Zoltán (blzoly) Naplesen
ötödik helyezett Lang Nándor (nandorlang): Álomvadász

A pályázatunk győztese 10 kredittel és egy Panasonic ceruza-akkumultátor töltővel, valamint 4 db 2600 mAh kapacitású akkumulátorral lett gazdagabb.
Második helyezettünk 8 kreditet és egy Panasonic SD memóriakártya tartót nyert, a harmadik helyezett kép feltöltője 5 kreditet és szintén egy Panasonic SD kártyatartó tulajdonosa lett.
A tárgynyereményeket postán juttatjuk el a nyerteseknek.
A negyedik és ötödik helyezett kép feltöltője 3 illetve 2 kredittel gazdagodtak.


Jani00: A fotós

Közönség díjas lett Jani00: A fotós
című fotója, melyre a legtöbb 5 pontos szavazat érkezett. Külön jutalma 5 kredit, melyet további jó felvételek feltöltésére használhat fel.

Gratulálunk a pályázat legjobb alkotóinak, köszönjük a nevezéseket és nem utolsó sorban kiemelt köszönet illeti az értékelőket is, akik nélkül a végső sorrend nem alakulhatott volna ki.