Lexmark X9350 multifunkciós nyomtató

0

A Lexmark X9350 elsősorban kisebb irodák mindennapos feladatainak ellátását könnyítheti meg. Képes faxokat küldeni, fogadni, lehetőséget kínál fekete-fehér vagy színes másolásra, dokumentumok szkennelésére, nyomtatására, sőt akár fotókat is nyomtathatunk segítségével.
Ezeken túlmenően támogatja a 802.11g vezeték nélküli hálózatokat, így több gépről is használhatjuk a printert, zavaró kábelek nélkül.

A készülékben alkalmazott Evercolor2 tintával a cég 200 évig ígér fakulásmentességet albumban, vagy 100 évig keretben.

Sajtóközlemény:

A Lexmark új X9350 ‘termelékenységi központjával’ a SOHO piacnak vezeték nélküli, kétoldalas nyomtatást kínál

Budapest, 2007. február 5. – A Lexmark International, Inc. (NYSE: LXK) bemutatta az új Lexmark X9350 vezeték nélküli irodai kétoldalas nyomtatást kínáló All-in-One eszközét, amely minden korábbinál magasabbra emeli a mércét az otthoni és kis irodai (SOHO) felhasználóknak szánt tintasugaras multifunkciós (AIO) termelékenysége tekintetében.

Kategóriájában a Lexmark X9350 az egyetlen vezeték nélküli elérést és automatikus kétoldalas nyomtatást kínáló AIO eszköz. Ráadásul az X9350 az új Evercolor 2TM pigment-bázisú tintákat használja.

“The Lexmark X9350 nagyfokú rugalmasságot, magas minőséget és megbízhatóságot nyújt, hogy a SOHO felhasználók egyszerűbben jussanak több szolgáltatáshoz. Üzleti szolgáltatásokat nyújtó erőteljes készülék, amely ma a SOHO piacon a legjobb értéket képviseli.” – mondta Najib Bahous, a Lexmark alelnöke és Consumer Printer Részlegének elnöke.

A Lexmark X9350 beépített vezeték nélküli kapcsolata a laptop felhasználóknak kedvez, akik a nyomtatás lehetőségét szeretnék élvezni anélkül, hogy nyomtatójukhoz lennének drótozva, és a vezetékes megkötöttségek nélküli munkakörnyezet hívei(1). Több felhasználós hálózatokban a vezeték nélküli és az Ethernet kapcsolat lehetővé teszi a nyomtatást egyetlen eszközön – közvetlen kapcsolattal illetve anélkül is.

Az irodai funkciókat igénylő felhasználók a Lexmark X9350 automatikus kétoldalas nyomtatási funkcióját fogják értékelni, amellyel professzionális formátumú jelentéseket és egyéb dokumentumokat készíthetnek, s egyúttal papírfogyasztásukat is csökkenthetik.

A kiváló nyomtatási minőség számos SOHO felhasználó alapvető igénye, az Evercolor 2 pigment-bázisú technológia elérhetővé teszi a professzionálisan kalibrált nyomtatást. Névjegyektől marketing anyagokon át, szórólapokig és bemutatókig, az Evercolor 2 pigment-bázisú tinták éles, tiszta nyomatokat eredményeznek, amelyek vízzel és szövegkiemelővel vagy más hasonló behatásokkal szemben is ellenállóak. Az Evercolor 2 pigment-bázisú tinták és a Lexmark PerfectFinish™ fotópapírok együtt kiváló, élénk színei évekig ki nem fakuló nyomatokat eredményeznek.

A Lexmark X9350 letisztult szín- és formavilága erőteljes mechanikát rejt, amely akár 32 fekete-fehér illetve 27 színes A4 oldalt képes kinyomtatni percenként(2).

A Lexmark X9350 további funkciói
Összetett SOHO-igényekre tervezett hardver:

  • 150-lapos bemeneti papírtálca. Opcionális második tálcával e bőséges kapacitás akár megduplázható.
  • PC-független többoldalas faxolás és másolás 50-lapos automatikus adagoló támogatásával.
  • 6 cm-es állítható színes LCD kijelző.
  • 48-bites síkágyas színes lapolvasó (szkenner) dokumentumok és képek beolvasására, illetve e-mail-be vagy nyomtatásra továbbítására.
  • Vezeték nélküli lapolvasás nyomtatóról a számítógépre vezeték nélküli hálózattal rendelkező felhasználóknak.
  • PC/Mac kompatibilitás a platform-függetlenség érdekében.
  • Akár 4.800×1.200 dpi nyomtatási felbontás.
  • AutoPrint funkció Microsoft Office állományok közvetlen nyomtatására USB tárolóról (flash drive) az X9350 nyomtató-PC host támogatásával.

Lexmark szoftverek a legváltozatosabb igények támogatására

  • A Lexmark saját Productivity Suite szoftvere megkönnyíti a felhasználó számára a különféle nyomtatási és elektronikus formátumok kezelését, beleértve PDF-ek készítését, keresését, nyomtatott dokumentumok beolvasását szerkeszthető szöveggé (OCR).
  • A Lexmark Web Toolbar az internet oldalak tartalmának nyomtatásához nyújt segítséget.
  • A Lexmark saját Fast Pics szoftvere megkönnyíti a felhasználónak fényképei kezelését, nyomtatását és rendezését.

Fényképnyomtatás, gyorsan és kiváló minőségben

  • 10×15 cm keret nélküli fotónyomtatás.
  • Vezeték nélküli fotónyomtatás Bluetooth mobiltelefonokról opcionális adapterrel.
  • PC-független nyomtatás memóriakártyákról, PictBridgeTM közvetlen kapcsolattal fényképezőgépről illetve USB tárolóeszközről (flash drive).
  • Fekete-fehér és színes nyomatok akár 27 (ff) illetve 26 (színes) lpp sebességgel(3).
  • Evercolor 2 pigment-bázisú tinták és PerfectFinish fotópapír együttes alkalmazása a tartós és kiváló fényképek érdekében, amelyek keretben akár 100, albumban akár 200 évig őrzik színüket (4).

Az X9350 már kapható a Lexmark-viszonteladóknál, illetve a szaküzletekben és áruházakban.

Lexmark és a Lexmark gyémánt jellel a Lexmark International Inc. Egyesült Államokban és más országokban bejegyzett kereskedelmi védjegye. Az összes többi védjegy jogos tulajdonosai tulajdonát képezi.

(1) A vezeték nélküli kapcsolat működéséhez 802.11 b/g vezeték nélküli hálózat szükséges.

(2) Vázlatnyomtatási üzemmódban, az első oldal elkészítéséig szükséges idő nélkül. Részletek: www.lexmark.com.

(3) Vázlatmásolási üzemmódban, az első oldal elkészítéséig szükséges idő nélkül. Részletek: www.lexmark.com.

(4) A színtartóssági tesztek üveg alatt, illetve fényképalbumban beltéri gyorsított öregítési eljárással történtek. Az eredmények a fényintenzitás, -típus, páratartalom, hőmérséklet, száradási idö, üveg illetve album anyaga, nyomtatott kép és más tényezők függvényében változhatnak. A Lexmark nem garantálja a tartósságot illetve archiválhatóságot. Részletek www.lexmark.com/evercolor2.