HP Photosmart R837

0

A HP legfrissebb ultrakompaktja a PhotoSmart R837 7,2 megapixeles felbontású CCD képérzékelőt kapott. A fémvázba rejtett optika 3x-os zoomátfogású (39-118mm ekvivalens), mely mellé végszükség esetén 8x digitális zoom használható.

Ezt a fényképezőgépet is ellátták a HP Steady Shot módjával, amely rövidebb záridőkre törekedve (pl. az érzékenység növelésével) próbálja kiküszöbölni a bemozdulást. A vaku okozta vörösszemek ellen az automatikus Red Eye Removal funkció védekezik, az egyenetlen megvilágítású képeket pedig az Adaptive Lighting technológia teszi élvezhetőbbé. A HP Design Gallery szolgáltatás számos szín és képeffektet, valamint keretet kínál, melyekkel „feldobhatjuk” frissen elkészült fotóinkat. A képek javításában az Image Advice szolgáltatás lesz segítségünkre.

A HP PhotoSmart R837 hátulján nagy méretű 3” képátlójú LCD monitor található, belsejében pedig 32 MB beépített memória, amely külön megvehető SD/SDHC vagy MMC kártyákkal bővíthető. A géphez egy tölthető lítium-ion akkumulátort is mellékelnek.