Mégsem lesz Nikon View Pro

0

A Nikon arra döntésre jutott, hogy törli a 2006. február 21-én bejelentett, és régóta halogatott Nikon View Pro fotómanager/katalogizáló szoftverének fejlesztését.

A cég rövid sajtóközleménye nem indokolja részletesen a döntést, de kitér arra, hogy megkezdték egy újabb generációs képmenedzser kifejlesztését, amely terveik szerint még ez évben napvilágot lát.

SAJTÓKÖZLEMÉNY:

A Nikon View Pro szoftver kibocsátásának visszavonása

A Nikon Corporation arra a nehéz döntésre jutott, hogy visszavonja a nagysebességű képkezelő és képböngésző szoftver, a Nikon View Pro kibocsátását, amelynek bevezetését eredetileg 2006. február 21-én jelentette be.

Legőszintébb sajnálatunkat fejezzük ki az esetleges kellemetlenségekért, amelyeket ezzel azoknak a felhasználóknak, forgalmazóknak, kiskereskedőknek és egyéb feleknek okozunk, akik számítottak a termék kibocsátására.

Minden előkészületet megtettünk a szoftver ütemezés szerinti kibocsátásával kapcsolatban, azonban a képkezelést övező környezet jelenleg fontos változásokon megy keresztül. Ennek megfelelően úgy döntöttünk, hogy felfüggesztjük a kibocsátást, mivel úgy ítéltük meg, hogy az új szoftver teljesítménye nem lenne optimális az új környezethez. Jelenleg a képkezelő és képböngésző szoftverek új generációjának kifejlesztésén dolgozunk, amelyet a webhelyünkről lehet majd letölteni, és azt tervezzük, hogy 2007. vége előtt lehet majd megvásárolni.

Biztosítjuk Önt, hogy a piaci igényekre gyorsan reagálva folyamatosan dolgozunk újító jellegű termékek kifejlesztésén, és szeretnénk megköszönni megértő türelmét. Folyamatos támogatását örömmel vesszük.