Fotópályázat a logisztikáról

0

A Ghibli Kft. ismét fotópályázatot hirdet logisztika témakörben. A beküldött fotókat a kiíró saját céljaira használja fel.

A pályázatra kizárólag digitális fotókat várnak, minimum 4 Mpixeles felbontásban.

Beérkezési határidő 2007. augusztus 31.

Sajtóközlemény

A Ghibli Kft. fotópályázatot hirdet!

Eddigi nagy sikerű pályázatainkon felbuzdulva, idén első fotópályázatunkat több témában hirdetjük meg, melyre várjuk a pályázati anyagunkat.

1. Pályázat tárgya: LOGISZTIKA ÉS AZ EMBER. Ebben a tárgykörben kérünk pályamunkákat benyújtani. Érdekel bennünket, hogy egy fotóval mennyire lehet megmutatni a logisztika és az ember kapcsolatát, hogyan kapcsolódik a logisztika az ember életéhez.
Nevezési lap – A logisztika és az ember

2. Pályázat tárgya: A LOGSZTIKA CSODÁI. Olyan pályázati anyagokat várunk, mely egy fotó segítségével megmutatja a logisztika szép oldalát, esztétikus pillanatait, akár elvonatkoztatott formában is!
Nevezési lap – A logisztikai csodái

Pályázati feltételeink:

Formai követelmények:
kizárólag digitális fotókat várunk, színes vagy fekete-fehér kivitelben

Technikai követelmények:
A pályázatra egy pályázótól maximum 10 kép küldhető.
A pályázatra minimum 4 millió pixel méretű képeket fogadunk el, legalább 300 dpi felbontásban. JPG, TIFF formátumban várjuk a pályaműveket. Nevezés:
Pályázni a nevezési lapok kitöltésével lehet, mely itt tölthető le, vagy a fotopalyazat@ghibli.hu e-mail címen igényelhető.
E-mailenként maximum 2 MB adatmennyiséget tudunk fogadni.
A pályázat mindenki számára nyitott*.

Pályázati anyag benyújtása: e-mailen a fotopalyazat@ghibli.hu címre, vagy CD-n a Ghibli Kft. címére: 1211 Budapest, Szabadkikötő út 5-7. A borítékra itt kérjük ráírni: Fotópályázat.

Beérkezési határidő: 2007. augusztus 31.

Elbírálás: Három főt tudunk díjazni pályázatonként. A pályázatokat a Ghibli Kft. és külső szakemberek zsűrizik.

Szerzői jogok:

A pályázat kiírója, a Ghibli Kft. fenntartja a jogot, hogy a beérkezett pályaműveket publikálhassa, azokat saját céljaira felhasználhassa.