Megjelent az Adobe Photoshop CS3

0

Az Adobe bejelentette legújabb Photoshop-család megjelenését. Az Adobe Creative Suite 3 (CS3) névre keresztelt termékcsomag hat különböző verzióban lát napvilágot különféle kreatív munkafeladatokhoz igazítva.

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Az Adobe bemutatja a Creative Suite 3 termékcsaládot

Az Adobe 25 éves történetében legnagyobb kiadás forradalmasítja a kreatív munkafolyamatokat

San Jose, 2007. március 27. – Az Adobe Systems ma bejelentette a szorosan integrált és szinte minden kreatív munkafolyamatot kiszolgáló Adobe® Creative Suite® 3 termékcsaládot. A Creative Suite új sorozata az Adobe és a Macromedia® termékei legjavát egyesíti, hogy a tervezők és fejlesztők számára a nyomdai, webes, mobil, interaktív, film és videó előállításhoz kreatív lehetőségeket biztosítson. Az Adobe Creative Suite 3 hat teljesen új összeállításban jelentkezik. Idetartozik az Adobe Creative Suite 3 Design Premium és Design Standard kiadás, az Adobe Creative Suite 3 Web Premium és Web Standard kiadás és az Adobe Creative Suite 3 Production Premium (lásd a külön kommünikét). A termékcsaládot az Adobe Creative Suite Master Collection teszi teljessé, amely egy dobozban tartalmazza az Adobe 12 új tervező és fejlesztő alkalmazását, és így a valaha bemutatott legátfogóbb kreatív környezetet kínálja. A legtöbb Adobe Creative Suite 3 kiadás univerzális alkalmazásként PowerPC és Intel alapú Mac-ekre is kapható lesz, és mind a Microsoft® Windows® XP, mind a Windows Vista™ operációs rendszert támogatni fogja. A felhasználók tapasztalni fogják, hogy az Intel alapú Macintosh rendszereken és a legújabb Windows hardveren is alapból futó Creative Suite 3 teljesítménye és sebessége is nagyságrenddel jobb. „A Creative Suite 3 az Adobe 25 éves történetének legnagyobb kiadása és a kreatív szakma mérföldköve” – mondja Bruce Chizen, az Adobe vezérigazgatója. „Ebben a kiadásban az Adobe és a Macromedia hatékony integrációja és az mutatkozik meg, hogy termékeink képesek összekapcsolni a tervezőket és a fejlesztőket. A csoportmunkát egyszerűsítő és a sokoldalú tartalomfejlesztést befolyásoló új munkafolyamatokkal a tervezők és a fejlesztők mostantól kreatív eszközzel rendelkeznek ahhoz, hogy a közönséget szinte minden médiumon lekössék.”

A legkiválóbb eszközök minden médiumhoz

A felhasználói igények alapján született Adobe Creative Suite 3 kiadás- és önálló termékválasztéka bármilyen

Az Adobe bemutatja a Creative Suite 3 termékcsaládot

tervezési témában teljes körűen támogatja a legkorszerűbb munkafolyamatokat. A felhasználók hat teljesen új csomagból vagy 12 önálló verziófrissítéséből, úgymint a Photoshop® CS3, a Photoshop CS3 Extended, az InDesign® CS3 (lásd a külön kommünikét), az Illustrator® CS3, a Flash® CS3 Professional, a Dreamweaver® CS3, az Adobe Premiere® Pro CS3 és az After Effects® CS3 választhatnak. A változatos tervezési igények kielégítése érdekében az Adobe Creative Suite 3 egy-egy kiadása az Adobe kreatív termékeiből különböző összeállítást tartalmaz: az Adobe Creative Suite 3 Design Premium nyomdai, webes, interaktív és mobil tervezéshez biztosít nélkülözhetetlen eszközkészletet, míg az Adobe Creative Suite 3 Design Standard a professzionális nyomdai tervezésre és előállításra helyezi a hangsúlyt. Az Adobe Creative Suite 3 Web Premium a vezető webes tervező és fejlesztő eszközöket párosítja, az Adobe Creative Suite 3 Web Standard pedig a professzionális webfejlesztőket szolgálja ki. Az Adobe Creative Suite 3 Production Premium ugyanakkor a videós szakemberek komplett utómunka megoldása. Végül a 12 új kreatív alkalmazást mind egy dobozban tartalmazó Adobe Creative Suite 3 Master Collection segítségével a felhasználók minden médiumra tervezhetnek, legyen az nyomtatás, web, interaktív, mobil, videó vagy film. Az Adobe Creative Suite 3 család a mobil fejlesztést és a sokoldalú videótartalom kiadást helyezi középpontba. A kreatív szakemberek a kibővült Creative Suite 3 családdal az Adobe hatékony videó technológiáit platformtól függetlenül is elérhetik. Emellett a csomag új, közös eleme, az Adobe Device Central (lásd a külön kommünikét) jelentősen javítja a mobil kézikészülékekre fejlesztő kreatív szakemberek termelékenységét. A termékcsalád egyéb megosztott jellemző közé tartozik az Adobe Bridge CS3 frissített verziója, amely a Version Cue® CS3, az Acrobat® Connect™ és a kibővült Adobe Stock Photos szolgáltatás azonnali elérését biztosítja. Az Adobe Creative Suite 3 bemutatását az Adobe egy new yorki rendezvénnyel ünnepli, amely a weben élőben megtekinthető március 27-én keleti parti idő szerint du. 3:30-kor. A webcast megtekintéséhez látogasson el a következő címre: www.adobe.com/go/cs3launch .

Árak és beszerzési lehetőségek

Az Adobe Creative Suite 3 Design Premium és Standard, illetve az Adobe Creative Suite 3 Web Premium és Standard forgalmazása 2007. áprilisában kezdődik. Az Adobe Creative Suite 3 Production Premium és az Adobe Creative Suite 3 Master Collection Intel alapú Mac OS X rendszerekre, valamint Microsoft® Windows XP és Windows Vista platformra kiadott változatának nemzetközi forgalmazása 2007. harmadik negyedévében kezdődik. Valamennyi összeállítás beszerezhető lesz az Adobe hivatalos viszonteladóin keresztül és az Adobe áruházában a következő címen: www.adobe.com/store . Az Adobe Creative Suite 3 Design Premium kalkulált fogyasztói ára 599 000 forint, az Adobe Creative Suite 3 Web Premiumé 509 000 forinf, az Adobe Creative Suite 3 Production Premiumé 599 000 forint, az Adobe Creative Suite 3 Master Collectioné pedig 839 000 forint. Az árak ÁFA nélkül értendők. Az Adobe felhasználók számos frissítési lehetőséget vehetnek igénybe. A jellemzőkről és a frissítési irányelvekről, árakról és a nemzetközi verziókról.

Az Adobe bemutatja a Creative Suite 3 termékcsaládot

részletesebb információk az alábbi címen találhatók: www.adobe.com/creativesuite .

Az Adobe Systemsről

Az Adobe forradalmasítja a világ gondolatokhoz és információkhoz való viszonyát – bármikor, bárhol és bármilyen hordozón keresztül. További információk a www.adobe.com címen találhatók.