Fotópályázat: A Földgömb

0

A Heiling Média Kft. A Földgömb magazin kiadója a STA Travellel közösen fotópályázatot hirdet, „A Földgömb fotópályázat 2007” címmel.

A pályázatra nevezni 2007. június 11-ig lehet.

Sajtóközlemény:

A Földgömb fotópályázat 2007

A Földgömb magazin szerkesztősége a képi kultúra ápolása céljából meghirdeti a 2007 évi A Földgömb fotópályázatot, amely 2007 tavaszán kerül megrendezésre. Pályázni lehet minden olyan fotóval, amely az alábbi témakörök valamelyikébe besorolható:

  1. Fény és táj
  2. Házam a sátram
  3. Vándor

Részvételi feltételek
1. Egy szerző kategóriánként 5 képet, vagy két képsorozatot adhat be. A képek tartalmi részét megváltoztató manipulált fotó nem pályázhat, kizárólag a minimális technikai hibák javítására (karcok, digitális hibák javítása) van lehetőség. Természetesen a színhelyesség, kontraszt és fényerő beállítása engedélyezett. A képek eredetiségéért a pályázó felel!
2. A pályázatra kizárólag digitális formában adható be pályamű.
3. A pályázaton részt vehet minden 16. életévét betöltött magyar természetes személy, függetlenül attól, hogy amatőr, hivatásos fotográfus, vagy fotóriporter.
4. A pályázat jeligés. A nevezési lapokat jeligével ellátott, zárt borítékban a pályamű mellékleteként kérjük beadni!
5. A pályázaton nem indulhatnak a kiadó munkatársai és a zsűri tagjai, valamint a velük munkavégzésre irányuló jogviszonyban és közeli rokoni kapcsolatban álló személyek.
6. Beküldési cím (személyesen vagy postán): Heiling Média Kft. 1046 Budapest, Kiss Ernő u. 3.
7. Beküldési határidő: 2007. június 11., hétfő

Díjazás
8. A díjak odaítéléséről neves szakemberekből álló, öttagú zsűri dönt.
9. Az elbírálás alapja elsősorban a kreativitás és a művészi kivitelezés.
10. A zsűri kategóriánként egy-egy díjat oszt ki, valamint a kategóriagyőzteseken kívül a legjobb alkotást egy kiemelt fődíjjal jutalmazza.
11. Az eredményhirdetésre és díjátadásra 2007. június 23-án, a Múzeumok Éjszakáján, a Magyar Földrajzi Múzeum A Földgömb-estjén kerül sor.
12. A legkiválóbb képek készítőinek A Földgömb publikálási lehetőséget biztosít!

A részletes pályázati kiírást, valamint a nevezési lapot letöltheti a www.afoldgomb.hu oldalról!