Mikrotek ScanMaker s450

0

Az amerikai Mikrotek új síkágyas szkenner forgalmazását kezdi meg, mely a ScanMaker típuscsaládot gazdagítja. A lapolvasót elsősorban otthoni és kis irodai felhasználásra szánják. Ezt mutatja kis helyigénye és elérhető ára is.

A ScanMaker s450 maximális felbontása 4800 x 9600 dpi, 48 bites színmélységgel. A mellékelt adapterbe max. 5 kockás kisfilmcsíkot, vagy négy darab 35 mm-es diakockát helyezhetünk. A készülék tetején egy kis „átvilágítópultot” is találunk, amivel a szkennelésre váró filmkockák ellenőrizhetők.

A Mikrotek által szabadalmaztatott Zero Boundary technológia torzításmentes dokumentum beolvasást biztosít, a ColoRescue szolgáltatással pedig a papírképek vagy filmek fakó színeibe vihetünk életet. A ScanMaker s450 nyolc gyorsfunkció gombot is kapott, amelyekkel közvetlenül elérhető a beolvasás, másolás, karakterfelismerés, e-mail küldés, mentés PDF-be, beállítás/törlés, vagy egy felhasználói szolgáltatás. A szkenner USB 2.0 kapcsolattal használható Windows és Mac OS operációs rendszerekkel.

Ajánlott nyitóára 99,99 dollár lesz, amelybe beleszámít a Microtek ScanWizard™ 5, az ABBYY FineReader OCR, az Adobe Photoshop Elements valamint az InterVideo MediaOna Gallery szoftver is.