Microsoft-Phase One szövetség

0

A Microsoft és a Phase One bejelentette, hogy stratégiai szövetséget köt a digitális képalkotási megoldások javítása érdekében. Célközönségük a professzionális fotósok, és az említett szegmens iránt erősen elkötelezettek tábora, célterülete pedig a Microsoft Windows platform. A szövetség egyesíti a Phase One iparági szakértelmét a Microsoft széles körben használt platform technológiájával, beleértve a technológiák és intellektuális javak megosztását, valamint a közös marketinget.

A Microsoft komolyabb befektetéseket tervez a Windows Vista, HD Photo, Photosynth, valamint Digital Image Suite alkalmazásokhoz és egyéb termékekhez köthető , digitális képalkotási technológiába. A Phase One komoly szaktudással rendelkezik ebben az ágazatban. Már 14 éve fejleszt és tökéletesít képalkotási és feldolgozó szoftvereket.

A rébuszokban megfogalmazott sajtóanyag sajnos nem tér ki arra, mi lehet az jövőbeni együttműködés gyümölcse. Az igen valószínű, hogy egy (vagy több) közös szoftver készül, de a részletekről még nem adtak ki információt.