Kapható a Nikon D300

0

Nikon D300

Nikon D3

Ma került a boltokba a Nikon legújabb, középkategóriás tükörreflexes fényképezőgépe a Nikon D300. A DX formátumú, 12 megapixeles felbontású érzékelővel szerelt fényképezőgép tudását tekintve az egy kategóriával feljebb szereplő, szintén új Nikon D3-mal van közel egy szinten, bruttó 420 ezer forintos árával azonban a Nikon D300 a középkategória egyik legerősebb képviselője. A fényképezőgép a következő kereskedésekben már raktárról kapható:

Mivel az üzletek a vártnál kevesebbet kaptak a készülékből, és több helyen jelentős az előrendelési lista, aki első körben szeretne Nikon D300-hoz jutni, annak érdemes igyekeznie. A Nikon Kft-től kapott tájékoztatás szerint karácsonyig megpróbálnak minden igényt kielégíteni.

A szintén mára ígért Nikon D3-ból egyelőre nagyon kevés érkezett, így ebből a modellből csak a professzionális technikával foglalkozó fotós üzletek kaptak. Arra viszont 2008. áprilisáig senki se számítson, hogy besétálva egy üzletbe Nikon D3 fényképezőgépet vehet, mert az addig érkező mennyiség előrendelésben már mind elkelt.

A DigitCam és az Artwork Photo jóvoltából december elején mindkét fényképezőgépet, és a legújabb objektíveket is be tudjuk mutatni a megszokott részletes teszt formájában.