Nikon Coolpix P60

0

Nagyobb zoomátfogású objektívet és CCD stabilizálást kapott a Nikon legújabb P-sorozatú modellje, a P60.

A P-sorozat immár CCD stabilizálást is kínál, emellett a használt optika zoomátfogása is megnőtt. Sajnos, a 28 mm-nek megfelelő fókusztávolságot – melyet a P50 kínálja – már nem használhatjuk, cserébe a tele állás még nagyobb nagyításra alkalmas.

A 8 Mpixeles fényképezőgéppel maximum ISO2000 érzékenységgel készíthetünk fotókat, a kész képek a belső 12 MB-os memóriába, vagy SD kártyára kerülnek.

A Nikon Coolpix P60 főbb jellemzői:

  • CCD: 8 Mpixel, 1/2,5″, eltoláson alapuló stabilizátorral
  • ISO80-2000 között állítható érzékenység
  • Objektív: 5x-ös zoomátfogás, 36-180 mm ekv. gyújtótávolság, f/3,6-4,5 fényerő, 10 cm makró közelpont
  • elektronikus keresővel
  • LCD: 2,5″ 153e pixel
  • automatikus élességállítás arcfelismeréssel, kézi élességállítás nincs
  • 12 MB belső memória, SD kártyahely
  • AA elem vagy akkumulátor
  • Hi-Speed USB2.0 csatlakozás

A részletes specifikációt adatlapjunk tartalmazza, melynek linkje hírünk alatt található.

Sajtóközlemény:

Nikon COOLPIX P60

Meggyőző képalkotási teljesítmény, funkcionális kialakítás és fejlett funkciók a kiváló fényképek készítéséhez

Tokió – a Nikon Corporation örömmel jelenti be a COOLPIX P60 fényképezőgépet. A COOLPIX P60 hagyománytisztelő kialakítása a megbízhatóság ismerős érzését kelti a hagyományos fényképezőgépek rajongóiban. A COOLPIX P60 a Nikon innovatív EXPEED digitális képfeldolgozó koncepciójának testreszabott változatán alapul, beépített precíziós NIKKOR optikával, amely optimális teljesítményt és kiváló minőségű képeket eredményez.

A lenyűgöző, 8,1 tényleges megapixeles felbontás a fejlett digitális képfeldolgozással együttműködve kiváló minőségű képet eredményez, a továbbfejlesztett 5x Zoom-NIKKOR objektív pedig még nagyobb rugalmasságot biztosít, hiszen a panorámaképektől a közeli portrékig mindenféle fotó készítésére alkalmassá teszi a fényképezőgépet.

A Nikon képérzékelő-eltolásos rázkódáscsökkentés technológiája kompenzálja a fényképezőgép rázkódásának vagy a téma elmozdulásának hatását, ezáltal élesebb képek készítését teszi lehetővé. Az ISO 2000 értékig kibővített érzékenység-tartomány további segítséget nyújt a képek elmosódásának elkerüléséhez gyenge fényben végzett fotózáskor vagy gyorsan mozgó téma fényképezésekor. A COOLPIX P60 programozott automata [P], és Manuális [M] expozíciós módokban is használható, lehetővé téve a felhasználó számára, hogy különböző fényképezési stílusokban is kipróbálja magát.

A funkcionális kialakítás és az ujjak helyét jól meghatározó markolat könnyű használatot tesznek lehetővé, amely a módválasztó tárcsára is kiterjed. A szabad komponálást még az erős napsütés sem gátolja, hála az elektronikus keresőnek és a 6,35 centiméteres LCD-monitornak.

A világszerte mindenhol beszerezhető AA-méretű elemekkel és akkumulátorokkal való kompatibilitás jóvoltából ön bárhová utazzon is, a COOLPIX P60 használata során soha nem kell aggódnia amiatt, hogy miként biztosítsa a fényképezőgépe energiaellátását.

Megjegyzés: A műszaki adatok, a termék neve, a kialakítás, a mellékelt tartozékok és a piaci bevezetés ideje országonként és régiónként eltérhetnek.

A Nikon COOLPIX P60 főbb jellemzői

Értelemszerűen használható, praktikus felvételi módok
A praktikus módválasztó tárcsa két expozíciós mód különböző beállításait tartalmazza, amelyek nagyobb szabadságot biztosítanak a fényképezőgép használatában. Programozott automata [P] módban a fényképezőgép automatikusan beállítja az optimális záridőt és a rekeszt, Manuális [M] módban mindkettőt a fotós szabályozhatja. A COOLPIX P60 15 optimalizált motívumprogrammal és négy videó móddal is rendelkezik.

A képérzékelő-eltolásos VR képstabilizátor borotvaéles képeket garantál
A COOLPIX P60 képérzékelő-eltolásos rázkódáscsökkentés technológiával kompenzálja a fényképezőgép rázkódását. A rendszer beépített képfeldolgozó mechanizmus segítségével méri a fényképezőgép elmozdulását, majd az elmosódott felvételeket feldolgozva gyönyörűen éles képeket készít, és egyúttal a magabiztosabb fotózást is segíti.

Az ISO 2000 funkció jobb képeket készít gyenge fényben
Az ISO 80-tól ISO 2000 értékig kibővített érzékenység-tartomány segítségével a COOLPIX P60 nagyszerű képeket készít gyenge fényben is, a gyorsan mozgó téma pedig kiváló élességgel fényképezhető.

AA-méretű elemekkel és akkumulátorokkal is használható, így bárhol szabadon fotózhat
Tapasztalja meg az AA-méretű elemekkel és akkumulátorokkal is használható kompakt digitális fényképezőgép kényelmét. A világszerte mindenhol beszerezhető AA-méretű elemekkel és akkumulátorokkal való kompatibilitás jóvoltából ön bárhová utazzon is, soha nem kell aggódnia amiatt, hogy hogyan töltse fel az akkumulátorokat, vagy attól tartania, hogy a fényképezőgépe éppen a legfontosabb pillanatban fog lemerülni.

A Nikon COOLPIX P60 további jellemzői

  • Három exkluzív Nikon képalkotási technológia – Arc-prioritásos AF, Beépített vörösszemhatás-korrekció és D-Lighting
  • Makrofotózásra is alkalmas, akár 10 cm-re lévő téma esetén is
  • A 4x digitális zoom bővíti a kompozíciós szabadságot
  • Az Időzóna funkció segítségével több helyszín pontos idejét beállíthatja
  • SDHC-memóriakártyával kompatibilis
  • Belső memória: kb. 12 MB
  • USB-csatlakozás
  • PictBridge-támogatás