Önkéntesek jelentkezzetek!

0

Fotós foglalkozások lebonyolítására illetve tábori fotók készítésére keresnek önkénteseket a krónikus betegségben szenvedő gyermekek foglalkoztatását megcélzó Bátor Tábor szervezői.

Sajtóközlemény:

A Bátor Tábor élményterápiás programot kínál nyári táborok formájában különböző krónikus betegséggel élő gyermekek számára. A szervezők önkéntes segítők jelentkezését várják a 2008-as nyár, nyolcnapos táboraiba. Az ő feladatuk vidám, bátorító atmoszféra megteremtése és színvonalas, kreatív programok szervezése a gyermekek számára.

A tábor célja a krónikus beteg gyermekek pszicho-szociális rehabilitációja. A daganatos, cukorbeteg és krónikus ízületi gyulladásban szenvedő gyerekeket fogadó Bátor Táborban minden perc az élményekről, a lehetőségekről, a vidámságról és a barátságról szól.

A Bátor Tábor nemcsak a táborozó gyerekek számára tartogat élményeket, hanem a közreműködő önkéntesek számára is. Az élményeken kívül tanulhatsz is nálunk; a különböző feladatkörökhöz szakértők közreműködésével képzést biztosítunk.

Kiemelten keresünk olyan önkénteseket, akik a fotós foglalkozások megtartására, vagy az abban való közreműködésre vállalkoznának, egy-egy turnusban, illetve megörökítenék a tábori élet mindennapjait!

Jelentkezési határidő 2008. március 16.
Információk, és on-line jelentkezés az alábbi honlapon:

www.batortabor.hu/hu/onkentesek/