Olympus: vörösből ezüstbe

0

Az idei Forma-1 szezonban a McLaren Mercedes egy nagy fotógyártó személyében is támogatóra lel. A 2008-as évad eseményeit az Olympus támogatásával örökítheti meg a csapat. Jon Nicholson, ismert motorsport fotós ebben az évben is az Olympus E-System segítéségével kapja lencsevégre az emlékezetes pillanatokat. Jon sok évig a Ferrari mellett volt hivatalos fotós, idén pedig az „ezüst nyilak” mellé szegődik, új Olympus E3-as gépével.

„Bátran állíthatom, hogy az E3 a legjobban kezelhető fényképezőgép, amit hosszú idő óta használtam. Nagyszerűen kiegyensúlyozott, ami nagyon fontos, hisz a kihívást jelentő szituációkban is pengeéles végeredményt várhatunk tőle – különösen a teleobjektívek terén, melyek elengedhetetlenek a motorsport versenyekhez.”- nyilatkozta Jon Nicholson, majd hozzátette: ”Ráadásul aggódnom sem kell a szinte elkerülhetetlen malajziai felhőszakadások miatt, hiszen a teljes rendszer időjárásálló. De elég a beszédből, beszéljenek a képek, hiszen már rendelkezésünkre áll néhány kiváló felvétel az új Vodafone McLaren Mercedes MP4-23 edzéseiről.”

Mark Thackara, az Olympus marketing vezetője szerint,” Jon fényképei számos helyen megjelennek majd, de aki biztosan találkozni szeretne velük, a www.olympus.co.uk oldalon megteheti. Itt egyébként arról is talál majd információt, hogyan nyerheti meg Jon versenyfelszerelését.”

„Nagyon örülünk, hogy egy ilyen ismert márka lett a partnerünk, mint az Olympus, és reméljük, hogy hosszú távú és gyümölcsöző kapcsolatnak nézünk elébe… A fényképek nagyon fontos kommunikációs eszközt jelentenek a Vodafone McLaren Mercedes csapat és megannyi partnere, támogatója számára, és reményeink szerint az Olympus tovább bővíti majd ezeket a lehetőségeket.”- nyilatkozta Ron Dennis a McLaren csapat elnöke.