Digitális képkeret 450 MB belső memóriával

0

A Digital Foci új képkeretet jelentett be Image Moments 8 néven, amely integrált 450 MB-os memóriájával több ezer kép tárolását teszi lehetővé.

A Digital Foci IMT-083 jelű képkerete 8″ képátlójú, LED háttérvilágítású LCD-n jeleníti meg a képeket. A kijelző 800×600 pixel felbontású (pixelmérete 0,2025 mm, amely a számítógép monitoroknál megszokottakhoz képest jóval kisebb), fényereje 250 cd/m2, kontrasztaránya 500:1. Betekintési szöge 140 fok vízszintesen és 120 fok függőlegesen, mely TN+film panelre enged következtetni.
A képeket beépített kártyaolvasóján keresztül másolhatjuk rá, mely közvetlenül támogatja a CompactFlash, SD/SDHC, MMC, Memory Stick, MS PRO, MS Duo/MS PRO Duo, xD-Picture Card formátumokat, ezen felül egy USB aljzatot is kínál PenDrive-oknak.

Az Image Moments 8 digitális képkeret lehetőséget biztosít arra, hogy a memóriakártyán lévő mappák közül csak a nekünk tetszőket játsza le. A fájlkezelője képes a képek másolására, átnevezésére, törlésére, illetve sorbarendezésére név és dátum szerint, valamint mappa létrehozásra. Diavetítés módban különböző áttűnések közül választhatunk, a lejátszás során az EXIF adatok alapján automatikusan forgatja el a portré állású képeket.

A Digital Foci Image Moments 8 képkerete 200 dollárért vásárolható meg, sajnos magyarországi forgalmazóról nincs információnk.