Epson fotópályázat

0

Az Epson fotópályázattal ünnepli a képalkotás piacán eltöltött 40 évének évfordulóját.
A pályázatra 2008. július 31-ig lehet nevezni, a feladat a születésnapi képeslapot díszitő fotó, vagy illusztráció elkészítése.

Sajtóközlemény:

Epson Fotópályázat indul! – Ünnepelje velünk 40 év innovációját!

Az Epson a képalkotás területén töltött 40. évfordulója alkalmából az összes európai fotós számára versenyt hirdet. A feladat a vállalat születésnapi képeslapját díszítő fotó elkészítése.

A jelentkezők egy tetszőleges képpel – azaz fotóval, fotómontázzsal vagy akár illusztrációval – pályázhatnak, amely hűen tükrözi a verseny témáját: “ünnepelje velünk 40 év innovációját!” Ez egy kiváló lehetőség minden profi és amatőr fotósnak, arculattervezőnek és illusztrátornak, hogy megmutassa tehetségét és velünk együtt ünnepelje az elmúlt 40 év leginnovatívabb termékeit.

Az elismert európai fotósokból álló zsűri választja ki a legjobb 40 képet, amelyek szeptemberben, a kölni Photokina kiállításon kerülnek bemutatásra. A pályázat fődíja egy álomutazás, amelynek összértéke 5000 euró, azaz mintegy 1,2 millió forint (az utazás részleteit, azaz az útvonalat és a célpontokat is a győztes határozhatja meg). A második helyezett 1000, a harmadik pedig 500 euró értékű Epson termékekkel vígasztalódhat. Mindhárom díjazott Digigraphie tanúsítvánnyal ellátva viheti haza saját képét.

A pályázat nevezési határideje 2008. július 31. A digitális formátumban a honlapra feltöltött fotók felbontásának el kell érnie a 360 dpi-t, míg a maximum 15×21,5 cm-es papírképeket az Epson angliai irodájába kell elküldeni: London WC2A 1WA, postafiók 49793.

Az eddig beérkezett pályamunkák között történeti montázsok, vizuális hasonlatok és a 40-es szám kreatív megjelenési formái szerepelnek. A jelentkezési lap, az eddig nevezettek képei és további információ a www.epson-europe.com/40 honlapon találhatók.

Jó munkát kíván az Epson magyarországi csapata!