HP Scanjet G3110 lapolvasó

0

Új lapolvasót jelent be a Photokina kiállítással egy időben a HP, melynek maximális felbontása 4800 x 9600 dpi és A4-es dokumentumok valamint fotók beolvasására képes. A szkenner színmélysége 48 bit, beépített szoftverének köszönhetően pedig könnyedén eltünteti a szkennelt fényképekről a vörösszem hatást. A HD adaptív világosító technológiája a kép világosságát is önállóan beállítja, de nem lesz probléma a sérült, fakult fotók szoftveres helyreállításával sem. Ha fotókat szkennelünk egyszerre 3 db 10 x 15-ös fénykép olvasható be, melyeket ezután a készülék szoftvere különválaszt, majd egyenként ment el.

A lapolvasóval 35 mm-es negatívokat (5 képkockát egyszerre), valamint diafilmet (egyszerre 4 kockát) is szkennelhetünk. Ehhez egy film feltétet mellékelnek a G3110-hez.

A beolvasott dokumentumok PDF formátumban is menthetők vagy egy gombnyomással nyomtatóra küldhetők. A Scan to Email gombbal azonnal a kiválasztott e-mail címre továbbíthatók a szkennelt fényképek, vagy dokumentumok. Hi-speed USB 2.0 kapcsolaton keresztül Windows vagy Mac OS operációs rendszert futtató számítógépekhez csatlakoztatható a készülék.

A Scanjet G3110-et 99 dolláros bevezető áron kezdi forgalmazni a HP.