Két új Epson projektor: EH-TW420, EH-DM2

0

Az Epson két új kivetítőt jelentett be, melyek egyike a hordozhatóság jegyében készült, s beépített DVD és DivX lejátszót tartalmaz, míg a másik a komolyabb minőségi igények kielégítésére HD felbontással kecsegtet.

Epson EH-DM2

Epson EH-DM2

Epson EH-TW420

Epson EH-TW420

Sajtóközlemény:

Epson EH-DM2: moziélmény nemcsak otthon

Budapest, 2008. október 9. – A globális kivetítő-piacot hét éve vezető Epson bemutatta DivX-kompatibilis DVD lejátszóval és térhatású hangrendszerrel ellátott hordozható otthoni szórakoztató központját, az EH-DM2-t.

A két beépített 8 wattos hangszóró virtuális térhangzásának köszönhetően kivételes házimozi élményt nyújt, emellett a kivetítő 1200 lumen fényereje és a 3LCD technológia tiszta és éles képet vetít még világos környezetben is. A készülékhez nemcsak számítógép, de digitális kamera, játékkonzol és pendrive is csatlakoztatható, így a játékosok nagy képernyőn vehetnek részt a térhatású hanggal feldobott virtuális küzdelmekben.

A kivetítő olyan kényelmi funkciókkal is rendelkezik, mint a DVD formátumának és képarányának automatikus beállítása, a közvetlenül pendrive-ról történő zenés diavetítés lehetősége, illetve a sötétben való navigálást segítő világító távirányító. A projektorra és a lámpára is három év garancia jár.

Tőrös Gáspár, az Epson kivetítőkért felelős termékmenedzsere elmondta: „Az EH-DM2 használata egyszerű, így a család bármely tagja értékelni fogja, aki minőségi szórakozásra vágyik otthon. Ráadásul kényelmes fogantyújának és divatos hordtáskájának köszönhetően akár egy ismerősünk lakásába vagy a nyaralásra is könnyedén elvihetjük. Az EH-DM2 tehát ideális megoldás egy család számára.”

Legfontosabb tulajdonságok:
• DVD-filmek és DivX-videók lejátszása
• HD kompatibilis, 16:9 képarányú megjelenítés (854×480 pixeles felbontás)
• Számos csatlakozási lehetőség: számítógéphez, digitális fényképezőgéphez, TV tunerhez, mp3-lejátszóhoz és pendrive-hoz
• Kompakt és stílusos fekete külső
• A fogantyúnak és a hordtáskának köszönhetően egyszerűen hordozható
• Egyszerű telepítés, csak a tápkábelt szükséges csatlakoztatni
• Kiváló fényerő (1200 lumen)
• 3 év garancia (a lámpára is)
• Ajánlott fogyasztói ár: 139 900 Ft, októbertől kapható

Sajtóközlemény:

A nagyképernyős mozizás élményét viszi el otthonra az Epson EH-TW420-as kivetítője

Budapest, 2008. október 9. – A globális projektor-piacot hét éve vezető Epson bemutatta EH-TW420 nevű, kedvező árú HD Ready készülékét. A 3LCD –technológiát használó vetítő hatalmas élményt nyújt a filmrajongók, a sportmérkőzések drukkerei és a fanatikus játékosok számára is.

A kivetítőkről alkotott előítéletekre, amelyek szerint ezek a hangos és nagyméretű készülékek a sötét előadótermek mélységeibe valók, az EH-TW420 alaposan rácáfol. 2000 lumenes maximális fényerejének köszönhetően még nappal is tökéletes képminőséget nyújt, miközben alig hallható zajt bocsát csak ki, amely teljesen észrevehetetlen a 7 watt teljesítményű beépített hangszóró mellett.

A készüléket úgy alkották meg, hogy a legkülönfélébb igényeknek is képes legyen megfelelni: egyaránt kiváló minőséget nyújt a tévéműsorok, filmek, sportközvetítések, számítógépes játékok és prezentációk vetítése során.

Az egyszerűen telepíthető és használható, 1280×720 pixeles felbontású HD Ready kivetítő számos felhasználóbarát tulajdonsággal rendelkezik. Az automatikus trapéztorzítás-korrekció időt spórol meg, mivel szükségtelenné teszi a kép manuális beállítását, míg a számos csatlakozási lehetőség (HDMI, USB, SD-kártya és S-video) révén szinte bármilyen eszköz – akár játékkonzol vagy digitális fényképezőgép is – csatlakoztatható a készülékhez.

Az Epson innovatív 3LCD technológiájának színvisszaadása az LCD paneleket alkotó mikroszkopikus folyadékkristályok mozgásának finomítása miatt még gazdagabb, így még a kép legsötétebb részein is érezhetően nagyobb a kontraszt, miközben elmosódás sehol sem tapasztalható.

Az EH-TW420 pontosan olyan jó minőségű képet nyújt, mint amilyen jól néz ki, ezért könnyen megkedvelhető. Hasonló módon illeszkedik környezetébe, mint egy DVD-lejátszó, vagy egy játékkonzol.

Az Epson egyedülálló E-TORL lámpája az áramfogyasztás mérséklésével pénzt takarít meg, és jelentős környezetkárosító hatás nélkül viszi el a nagyfelbontású mozizás élményét az otthonokba. Az EH-TW420 csomagolása 100%-ig újrahasznosítható anyagból készült, ezzel hűen tükrözi az Epsonnak a környezet iránt érzett felelősségét. A projektorra és az E-TORL lámpára is három éves garancia jár.

“Ha valaki a barátaival együtt nagy képernyőn szeretné valamely izgalmas sporteseményt vagy kedvenc filmjüket megnézni, az Epson EH-TW420 tökéletes választás. Beépített hangszórói és a játékkonzolokhoz való csatlakozást lehetővé tevő HDMI bemenete miatt imádni fogják a játékosok is. A házimozi-kivetítők piaca gyorsan növekszik, ahol az EH-TW420 kedvező árának és egyedülálló szolgáltatásainak köszönhetően minden bizonnyal sokak figyelmét felkelti majd.” – mondta Tőrös Gáspár, az Epson kivetítőkért felelős termékmenedzsere.

Legfontosabb jellemzők:
• HD Ready 1280×720 pixeles felbontású kivetítő – ideális házimozi-rajongóknak és játékosoknak
• Epson 3LCD technológia a ragyogó képekért, a precízebb színvisszaadásért és a még hatásosabb színárnyalatokért
• 2000 lumen fényerő – világos térben is használható
• HDMI, video, S-Video és RGB bemenetek
• USB-n vagy SD kártyán keresztül képek vetítésére is alkalmas
• Környezethez és tartalomhoz választható üzemmódok
• 7 wattos beépített hangszóró
• 3 év garancia a kivetítőre és a lámpára
• Ajánlott fogyasztói ár: 184 900 Ft, októbertől kapható