Elismert Canon camcorderek

0

A világ egyik legnagyobb, digitális videózással foglalkozó weboldala a Camcorderinfo.com a közelmúltban két Canon felvevőt is elismerésben részesített. A HF11 modell kisebbfajta díjzuhatagot tudhatott magáének, hiszen ez a készülék lett a 2008-as „év kamerája”, a „legjobb High-end kamera” és „a legjobb HDD/Flash memóriás kamera”.

A Canon HV30 készülék ezen felül a „legjobb szalagos kamera” díját érdemelte ki.

SAJTÓKÖZLEMÉNY

A Camcorderinfo négy elismeréssel díjazta a Canon két modelljét

A Canon, a digitális képalkotási technológiák egyik vezető vállalatának két HD felbontású kamerája négy kategóriában is kivívta a Camcorderinfo.com szakmai elismerését.

A HF11 *Az Év kamerája*, *A legjobb High-End kamera* és *A legjobb HDD/Flash memóriás kamera* minősítést érdemelte ki. A szakmai zsűri döntését nehezítette, hogy a HF10/HF100 és a HF11 kamerák képminősége között nem találtak különbséget, így végül a belső memória mérete döntötte el a versenyt. *A legjobb szalagos kamera* címet pedig idén a HV30 modell nyerte el.

Full HD minőség kompakt kivitelben

Az intuitív kezelőszervekkel rendelkező, kompakt kialakítású HF11 mindig kivételes HD minőséget nyújt. A Canon kettős flash memóriájának köszönhetően akkor készít felvételt, amikor szeretne. A 32 Gb nagy kapacitású belső memória akár 12 órányi HD felvétel tárolására képes. Mivel a flash memória az egyik legkisebb rögzítési eszköz, a HF11 hihetetlenül könnyű és kényelmesen fogható.

HD felvételeket könnyedén

A figyelemre méltó HD képminőséget nyújtó HV 30 videokamera a HDV1080i felvételeket közvetlenül miniDV kazettára rögzíti. A készülék segítségével bárki könnyen megbarátkozhat a HD filmezéssel, mivel a miniDV kazetták kedvező áron és könnyen elérhetők, a HDV formátumot pedig a legtöbb videoszerkesztő szoftver támogatja. A modell HD kamerarendszere tiszta, éles, kiváló színpontosságú képet ad, az állítható szögű Vivid LCD kijelző pedig kivételesen nagy, 135 fokos látószöget biztosít.

A Canon Europe Canon Consumer Imaging (CCI) üzletágáról

A Canon Europe a világszerte ismert, fotográfiai és képalkotási technológiák vezető fejlesztő vállalatának, az 1937-ben alapított Canon Inc.-nek a leányvállalata. A Canon Consumer Imaging ágazata a következő termékcsoportok fejlesztésével és forgalmazásával foglalkozik: analóg és digitális fényképezőgépek, videokamerák, tintasugaras és lézernyomtatók, multifunkciós eszközök, szkennerek, vetítők és faxkészülékek.

A Canon vállalati filozófiája a Kyosei, amelynek alapvető jelentése: együtt élni és dolgozni a közös jóért. Környezettudatos vállalatként a Canon a WWF globális partnereként is közreműködik. A Canon Europe vállalatról további információk a következő honlapon érhetők el: www.canon-europe.com.