Fotós önkéntesek – jelentkezzetek!

0

A Bátor Tábor Alapítvány tagjai önkéntes fotósokat keresnek nyári táborukban történő fotózáshoz. A táborban beteg gyerekek élményterápiáját valósítják meg, ehhez várják lelkes fotósok önzetlen segítségét.

Sajtóközlemény:

Jelentkezz fotós önkéntesnek a Bátor Tábor nyári turnusaiba!

Kölyök és kamasz táborok daganatos, cukorbeteg és ízületi gyulladással kezelt gyerekeknek

A Bátor Tábor Alapítvány 2001 óta valósítja meg ingyenes élményterápiás táborait daganatos, cukorbeteg és krónikus ízületi gyulladással kezelt gyerekeknek.

Évente 460 gyerek táborozik velük, mintegy 400 önkéntes közreműködésével. A tábor mozgatórugói az önkéntesek. Ők a szélrózsa minden irányából, sokféle tapasztalattal érkeznek a táborba.

A Bátor Tábor nem a betegségről vagy a korlátokról szól, hanem az életről, a lehetőségekről, a mosolyról és az összetartozásról. A tábor programjai sikerélményt nyújtanak a gyerekeknek, ami növeli önbizalmukat és önértékelésüket, ezáltal megerősödve, bátrabban térhetnek vissza a hétköznapokba. Önkéntesek jelentkezését várják a 2009-es nyár, tíznapos táboraiba. Az ő feladatuk vidám, bátorító atmoszféra megteremtése és színvonalas, kreatív programok szervezése a gyermekek számára. Jelentkezni lehet például zenei, színjátszó, természetbúvár, kézműves, evező, horgász, alacsony és magas kötélpálya és íjász foglalkozások lebonyolításában kisebb vagy nagyobb tapasztalattal rendelkező segítőknek, de bárki kedvére válogathat a különböző feladatkörök között.

Kiemelten keresnek olyan önkénteseket, akik fotó foglalkozás megtartására, vagy az abban való közreműködésre vállalkoznának, egy-egy turnusban, komplex felkészítés után!

Információk és jelentkezés:
www.batortabor.hu

Jelentkezési határidő: 2009. március 2.

Adj élményeket! – Te is kapsz!
Légy nyitott! – Itt tanulhatsz!
Gyere Önkéntesnek! – Várunk!