Sony Ericsson C903 Cyber-shot és W395 Walkman

0

A Sony Ericsson két új mobiltelefont jelentett be.
A Sony Ericsson C903 Cyber-shot külön csúszkát kapott a kamera lencséjének védelmére. Képérzékelője 5 Mpixel felbontású, lencséit autofókusszal is ellátták. A rendszer többek között 16×-os digitális zoomot, Photo Fix szolgáltatást, mosolyfotót, arcfelismerést, BestPic üzemmódokat és képstabilizátort is kínál.

Sony Ericsson C903 Cyber-shot

Sony Ericsson C903 Cyber-shot

Az inkább zenére kihegyezett Sony Ericsson W935 Walkman is rendelkezik fénykép készítési lehetőséggel, 2 Mpixeles szenzora elé fix fókuszú lencsét helyeztek, s szolgáltatásai is csak a PhotoFix-re, a kép és video blogging lehetőségre terjednek ki.

Sajtóközlemény:

Különleges képek stílusosan: itt az új Sony Ericsson C903 Cyber-shot™

“Hiszem, ha látom” – sokan vélekednek így a világ dolgairól. Őket is biztosan meg fogja győzni az új C903 Cyber-shot™. Szemet gyönyörködtető kialakítása mellett a stílusos megjelenésről egy egyedi csúszkás lencsevédő gondoskodik, így a fényképek elkészítése minden eddiginél egyszerűbb lesz.

London – 2009. február 10. – Az új C903 Cyber-shot™ mobillal igazán emlékezetes képeket készíthet. Csak húzza el a lencsevédőt és máris készítheti a képeket. A készülék oldalán a kamera funkció gombjai is helyet kaptak, maga az 5 megapixeles kamera pedig részlet gazdag képekkel és lenyűgöző színekkel kápráztatja el használóját.

A számtalan funkcióval rendelkező C903 Cyber-shot™ a lehető legjobb képek elkészítésére alkalmas, köszönhetően az Arcfelismerő szoftvernek, amellyel egy időben akár három embert is automatikusan egy képre rendezhetünk, és a Smile Shutter™-nek, amely automatikusan felismeri, ha valaki elmosolyodik. A BestPic™ segítségével akár kilenc képet is készíthet sorozatban annak érdekében, hogy a végén csak a legjobb felvételeket tarthassa meg.

“A C903 Cyber-shot™ készülékkel középkategóriás szegmensünk egy igazán kreatív és stílusos készülékkel gazdagodik – mondta Daniel Sandblom, a Sony Ericsson Nemzetközi Termékmarketing Menedzsere. “A C903 Cyber-shot™ továbbörökíti a Sony Ericsson digitális kamerás mobiljainak funkcióit és az eddigieknél is emlékezetesebb képek elkészítését teszi lehetővé.”

Mutassa meg képeit a kristálytiszta képet adó, automatikus forgatásra alkalmas 2,4 hüvelykes képernyőn, küldje el a felvételeket blogjára, vagy csatlakoztassa mobilját TV-jére a ’TV-out’ funkció segítségével, hogy az élmény még személyesebb és maradandóbb legyen.

A C903 Cyber-shot™ funkciói az aGPS segítségével teljesednek ki igazán, hiszen a készülékkel a képeket hozzárendelheti a felvétel helyéhez, vagy akár arra is használhatja, hogy elvezesse otthonához vagy egy szórakozóhelyre.

C903 Cyber-shot™ Az emlékezetes képekért
• Készítsen kristálytiszta, nagy felbontású képeket az automatikus fókusz és az 5 megapixeles kamera segítségével
• A Smile Shutter™ és az Arcfelismerő szoftvernek köszönhetően a képek szereplői úgy fognak tündökölni, akár a sztárok
• Tekintse meg felvételeit nagyban, a TV-out kábel segítségével
• Ha aGPS-t használ, mindig emlékezni fog a kép készítésének a helyére, vagylátni fogja, hogy hol is van pillanatnyilag

A C903 Cyber-shot™ GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900 valamint UMTS/HSPA 900/2100 hálózatokon működik. 2009 második negyedévétől lesz kapható a kiemelt üzletekben Lacquer Black (fekete) színben, és a későbbiekben esetleg Techno White (fehér) és Glamour Red (piros) színekben.

Hallassa hangját az új Sony Ericsson W395 Walkman™ mobil segítségével

A csúszkás W395 Walkman™ mobil beépített hangszóróinak köszönhetően bárkivel megoszthatja kedvenc zenéit. A kiváló minőségű hangzás és az erőteljes basszusok, segítségével barátai egy igazi koncertteremben, vagy diszkóban érezhetik magukat.

London – 2009. Február 10. – A W395 mai bemutatásával a Sony Ericsson ezúttal ismét a fiataloknak kíván kedveskedni egy készülékkel. Kiváló zenei élményt élhetnek át azok, akik a különleges, beépített hangszórók, vagy a HPM-64 sztereó headset segítségével szólaltatják meg a legjobb dalokat.

A kedvező árú W395 készüléket a könnyen kezelhető gombok, az 1 GB-os memóriakártya és az FM rádió teszi teljessé. A Sony Ericsson közkedvelt TrackID™ szoftvere az ismeretlen dalok felderítésében segít.

“A Sony Ericsson büszke a fiatal vásárlókkal fenntartott kapcsolatára; a W395 minden igényüket kielégítve gondoskodik a minőségi zenei élményről” – mondta Alexandre Cardon, a Sony Ericsson Zenei részlegének Termékmarketing Vezetője. Az eddigi legkedvezőbb árú Walkman csúszkás mobilunk segítségével a vásárlók nem csak kedvenc zenéiket, hanem videóikat és fényképeiket is megoszthatják egymással annak érdekében, hogy minél teljesebb körű szórakozatásban legyen részük.”

Ha meguntuk a zenehallgatást, a 2 megapixeles kamerával könnyedén készíthetünk képeket, majd meg is oszthatjuk azokat blogunkon, vagy Bluetooth™-on keresztül barátainkkal.

W395 Walkman™ mobil Tekerje fel a hangerőt és adja át magát a számtalan funkció valamelyikének:
• Erőteljes basszussal rendelkező beépített sztereó hangszórók
• A sztereo headset segítségével a mobiltelefont igazi zenelejátszónak is használhatja
• Egy igazi Walkman™-t vehet kézbe, amely a TrackID™ szoftverrel egészül ki
• TrackID™ – könnyedén rátalálhat arra a dalra, amelyet éppen a legjobban szeret
• Kristálytiszta, 2 hüvelykes kijelző
• Mozgó játék támogatás

A W395 Walkman™ mobil GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900 hálózatokon működik. A készülék Blush Titanium (titán) színben lesz kapható 2009 első negyedévének végétől a kiemelt üzletekben. A telefon a későbbiekben lehetséges, hogy elérhető lesz Dusky Grey (szürke) színben is.