CanoScan LiDE 700F szkenner

0

A Canon legújabb asztali lapszkennere 4800 dpi felbontásra képes fényképekkel és 9600 dpi-re , a mellékelt filmfeltéttel. Ha viszont csak 300 dpi-n használjuk egy A4-es oldallal akár 12 mp alatt végez. A LiDE 700F-et QARE por- és karceltávolító funkcióval és négy programozható EZ gombbal is ellátták.

A szkenner, bekapcsolása után szinte azonnal üzemkész, használata pedig nagyon egyszerű. Külön tápegységre sem lesz szükségünk, hiszen az energiaellátása USB kapcsolaton keresztül történik.

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Intelligens, 3 utas lapolvasás nagy felbontásban: az új CanoScan LiDE 700F

Hollandia, Amstelveen, 2009. február 18.: A Canon a mai napon jelentette be az új CanoScan LiDE 700F lapolvasó forgalomba hozatalát. A CanoScan LiDE 700F a CanoScan 4400F utódjaként az első lapolvasó, amely 9600x9600dpi felbontásban olvas be 35 mm-es filmet. A felhasználóbarát felületnek és kedvező árnak köszönhetően a lapolvasó magánszemélyeknek és vállalatoknak is egyaránt kiváló megoldást nyújt.

Fotók, filmek és dokumentumok beolvasása másodpercek alatt

Az eddigi legnagyobb, 9600dpi felbontású Canon lapolvasó, a CanoScan LiDE 700F a Canon LiDE technológiáját használja a beolvasáshoz. A fotókat 4800dpi felbontással képes beolvasni, és ezzel kiváló minőségű, nagyítható képeket hoz létre. A rászerelhető filmbeolvasó egységgel a 35 mm-es filmeket kitűnő minőségben, 9600dpi felbontással olvassa be.

A LiDE technológiának köszönhetően a bemelegedési idő gyakoratilag nulla, és egy teljes A4-es színes oldalt 300dpi felbontásban alig 12 másodperc alatt olvas be – kiváló termelékenységet biztosítva ezzel a felhasználók számára.

Karcsú, könnyű, és multifunkciós

A LiDE technológia miatt a CanoScan LiDE 700F kompakt, könnyű kialakítású. Az innovatív, 3 utas megoldásnak köszönhetően a CanoScan LiDE 700F portré, tájkép és álló elrendezésben is használható, így kiválóan alkalmas szűk, asztali helyeken való alkalmazásra. Az ügyes megoldású, 180 fokos, rejtett zsanér a jobb oldalon, és a beépített kihajtható állvány nagyon sokoldalúvá teszi a CanoScan LiDE 700F lapolvasót.

A tápfeszültséget a nagysebességű USB csatlakozáson keresztül kapja a számítógéptől, így nincs szükség külön tápkábelre, amivel a CanoScan LiDE 700F lapolvasó még helytakarékosabb.

Könnyű használat

A modern kialakítású burkolaton kapott helyet a négy EZ felhasználói gomb, amelyek igény szerint konfigurálhatók. Segítségükkel a felhasználó egy gombnyomással elérheti a fontosabb lapolvasási, másolási, e-mail és PDF készítő funkciókat.

Az Automatikus lapolvasási funkcióval külön beállítások nélkül is lehet dokumentumokat beolvasni. Az üveglapra helyezett eredeti típusát a készülék automatikusan felismeri, és ennek megfelelően szövegként vagy képként olvassa be. A lapolvasási beállításokat megfelelően optimalizálja, mielőtt beolvassa és PDF vagy JPEG formátumban tárolja a dokumentumot.

A kiváló képminőség elérése érdekében a CanoScan LiDE 700F rendelkezik a QARE funkcióval, amely automatikusan eltünteti a por-, karc és szemcsenyomokat a beolvasott képről, és visszaállítja a kifakult színeket, mindezt egyetlen kattintással.

Az MP Navigator EX szoftverrel pedig szerkeszthetők a PDF dokumentumok, tartalmaz egy kereső funkciót, egy 15 nyelvű optikai karakterfelismerő (OCR) funkciót, és az Automatikus fotójavítás funkciót. A gyors csatlakozáshoz mellékelten tartalmaz egy USB kábelt is.

Főbb jellemzők: CanoScan LiDE 700F:

  • Nagy felbontás: 9600x9600dpi CIS film beolvasás
  • 3 utas kialakítás
  • Nagysebességű, 300dpi felbontású lapolvasás: A4-es színes oldal beolvasása 12 másodperc alatt

  • Automatikus lapolvasási mód
  • 35 mm-es filmek beolvasása
  • Azonnal üzemkész
  • QARE por- és karcnyom-eltávolító funkció fotókhoz
  • 4 konfigurálható EZ felhasználói gomb
  • Energiaellátás USB-n keresztül
  • MP Navigator EX szoftver mellékelve