GuangBao, a villámgyors stúdióvaku

0

A hazai Mikrosat új stúdióvaku forgalmazását kezdte meg, melynek különlegessége a rendszervakukhoz közeli villanási idő.
A GuangBao vaku nem csak gyorsan villan el, de kondenzátorai is gyorsan feltöltődnek.
Az 500 Ws-os vaku 400 euroért lesz kapható.

Sajtóközlemény:

GuangBao a villámgyors stúdióvaku retro stílusban

Hamburg, 2009. május 5.
A stúdióvakuk egyik hátránya a TTL vakukkal szemben a hosszabb villanási idő. Ez stúdióban nem okoz problémát, de egy mozgó téma könnyen bemozdulhat. Az új GuangBao vaku nemcsak a kompakt kategóriában egyik leggyorsabb feltöltési- és villanási idejével, hanem a messziről szembetűnő retrós designnal is felhívja magára a figyelmet.
A Hamburgi székhelyű Mikrosat Studiotechnik GmbH. ismét egy új stúdióvakut hoz forgalomba májustól GuangBao néven. Az új tipus nemcsak gyors feltöltési és villanási idejével tünik ki a versenytársai közül, hanem az NDK-s időket idéző designjával is. A kirívóan ronda színkombinációk, Trabant műszerfalat idéző visszajelzőlámpák és kapcsolók összhatását akár egy rózsaszínű softboxszal fokozhatja a feltünésre vágyó tulajdonosa.

Bekapcsolás után azonban a legmárkásabb versenytársakat megszégyenítő eredményeket produkálja a termék. A villanási idő 1/2500s az újratöltés 0,4-1,2 s. Divatfotónál nincs többé bemozdult hajszál, a vízcsepp megáll a képen.

A vaku ára 400 €, amely a kábeleket, beállítóizzót tartalmazza. Az Innovatronix akkus áramforrással is együttműködő GuangBao vakuk műszaki adatai:

GuangBao vaku
névleges teljesítmény 500Ws
megvilágítási idő 1/2500 mp
teljesítmény vezérlés fokozatmentes 1-1/8 között
beállítólámpa 150 W-os E14 halogén
színhőmérséklet 5500K (±150K)
hűtés belső ventilátoros
újratöltési idő 0,4-1,2 mp
burkolat alumínum