IV. Soproni Fotópályázat

0

Kötetlen témájú fotópályázatot hirdetett a Soproni Fotóklub. Nevezni legkésőbb 2009. augusztus 3-ig lehet, CD-re írt minimum 2500 pixeles oldalhosszúságú képekkel.
Nevezési díj: 1000 Ft.

Sajtóközlemény:

IV. Soproni Fotópályázat

Az Év Fotóművészeti Alkotócsoportja 2008 díjas Soproni Fotóklub és a Gyermek- és Ifjúsági Központ fotópályázatot hirdet minden Sopronban és vonzáskörzetében élő alkotó számára.

  • A pályázat témája kötetlen, beadható szerzőnként összesen 5 db, bármilyen technikával készült, fekete-fehér, vagy színes fotó.
  • A képeket kizárólag digitális, JPG formátumban lehet leadni. Minden kép hosszabbik oldala legalább 2500 pixel legyen! A fájlok elnevezésének egyértelműen tartalmaznia kell az alkotó nevét és a kép címét is. (Pl: vezetéknév_keresztnév_képcím.jpg)
  • A pályázatra 1000 Ft nevezési díjat kell fizetni, amely fedezi a kiállítandó alkotások installálási költségét.
  • A képeket CD-n lehet beadni. A CD-re egy szöveges dokumentumban kell leírni a pályázó nevét, lakcímét, e-mail címét, életkorát, valamit a beküldött alkotások címét.
  • A CD-t és a nevezési díjat postai úton, vagy személyesen, a Gyermek- és Ifjúsági Központ portáján lehet leadni.

A beérkezett képanyagot zsűri értékeli. Az általuk érdemesnek találtakat kiállításra javasolja, a legjobb fotókat pedig díjazásban részesíti.

Az elfogadott képek kiállításra kerülnek augusztus 29-30-án, a Széchenyi téren megrendezésre kerülő szabadtéri bemutatón, szeptemberben pedig a Gyermek- és Ifjúsági Központban lesznek láthatók. A zsűri döntéséről és a kiállítások pontos időpontjáról minden pályázót értesítünk.

A beküldött pályamunkákat (CD-ket) a rendező nem küldi vissza, azonban a kiállításra kerülő képek nyomtatásai a pályázó tulajdonába kerülnek, amit a bemutatók zárása után személyesen vehetnek át a Soproni Fotóklub összejövetelein.

Beadási határidő: 2009. aug. 3.
Nyilvános zsűrizés 2009. augusztus 10-én 17 órakor a GyIK-ban. (Itt megtekinthető lesz az összes beküldött kép)
Értesítés az eredményről: 2009. aug. 20-ig.
Érdeklődni lehet a info@sopronifotoklub.hu e-mail címen.