Ajándék vaku az Olympus E-P1-hez

0

Olympus E-P1 és az FL-14 vaku

Az Olympus akciót hirdet 2009. december 12-től 2010. január 31-ig, melynek keretén belül minden megvásárolt Olympus E-P1 (illetve E-P1 kit) után ajándékba adnak egy FL-14-es vakut.
Az ajándék igénylésének feltétele a fenti időpontban történő vásárlás, majd online regisztráció, illetve a vásárlást igazoló számla és a termék vonalkódjának elküldése.

Sajtóközlemény:

Vásárlás esetén ajándék vaku
Az E-P1 beragyogja a téli estéket

2009 December 15, Hamburg – Szeretne úgy fotózni, mint egy profi, de fél a tükörreflexes gépektől? Az Olympus tudja a megoldást: ez az E-P1! A mikro-NégyHarmad rendszerű retró-bálvány PEN a „célozz és lőj” egyszerűségét kiváló képminőséggel kombinálja. Ráadás: 2009. december 12.-től 2010. január 31.-ig ajándék FL-14 vaku jár az E-P1 megvásárlása esetén. Még egy indok a már eleve kihagyhatatlan fényképezőgép beszerzésére!

Lehet fényes ezüst, vagy hófehér, a többszörös díjnyertes E-P1 megdobogtatja a szíveket és elállítja a lélegzetet Európa-szerte, mióta 2009 nyarán színre lépett. Shawn Barnet (Imaging Resource, Nagy-Britannia) így emlékszik az első találkozásra: “A szavam elakadt az Olympus E-P1-től. Ezt az érzést 30 éve nem éltem át”. Mindez nem véletlen: az Olympus első mikro-NégyHarmad modellje a design, egyszerűség és professzionális minőség ötvözete a lehető legtökéletesebbre csiszolva. Nagyszerűségét elképesztő funkciói is hirdetik: ugyanolyan könnyedén készíthetünk ragyogó képeket, mint amilyen egyszerűen alkalmazhatjuk a Művészi szűrők fantasztikus hatásait HD minőségű mozgóképek felvétele közben. Most, meghatározott ideig minden megvásárolt E-P1 mellé egy praktikus FL-14 vaku jár ajándékba. A retró stílushoz hűen fém kivitelben tündöklő vaku a fényviszonyoktól függetlenül szélesíti a fotózás lehetőségeinek skáláját.

Az akcióban való részvétel feltétele egy E-P1 (váz, vagy bármelyik kit) megvásárlása 2010. január végéig, a vásárlás regisztrálása online, valamint a számla és a vonalkód elküldése 2010. február 28.-ig a megadott címre.