Dalmáciai Fotóművészeti Mesterműhely

0

Az Adria tengerpartjára hívja a fotózást kedvelő alkotókat a Győri Fotóklub Egyesület.
A 14 főben limitált program célja az akt és modellfotózás, a tájkép készítés, valamint az épületek fotózásának elsajátítása.

Sajtóközlemény:

Dalmáciai Fotóművészeti Mesterműhely
2010. június 7-11.

Akt, modell, táj, építészet
Európa egyik legszebb, szigetekkel, félszigetekkel tagolt tengerpartja a horvát partszakasz. A közép-dalmáciai részre, az Adriai-tenger partjára invitálja immár 1999-től, a Győr Művészetéért-díjjal kitüntetett 50 éves Győri Fotóklub Egyesület a fotózás szerelmeseit. A közeli hegyek halvány, szürke, sokszor kopár csúcsait, a hegyoldalakon elterülő fenyőerdők pompázatos zöld színeit csak a kristálytiszta azúrkék tenger múlja felül. A kora nyár pompázatos virágorgiája, az illatok kavalkádja, a közeli Krka Nemzeti Park csodálatos vízi világa, az évezredes építészeti emlékek (Zadar, Šibenik, Trogir, stb.) az itt élők kedvessége mind-mind kellemes hangulatot teremt az alkotómunkához.

Az alkotótábor vezetői Szabó Béla EFIAP fotóművész, hivatásos fotográfus, szakíró, oktató, (Magyar Fotóművészek Szövetsége, az Osztrák Fotográfiai Társaság, Európai Művész és Kiállító Fotográfusok Társasága tagja, Canon Pro Club alelnöke, a Győri Fotóklub Egyesület ügyvezető elnöke) és Mekli Zoltán fotóművész, fotóriporter,(Népszabadság tudósítója, a Győri Fotóklub Egyesület tagja) szakavatott irányításával lehetőség van megismerkedni ezzel a világgal, megörökíteni a szépségeit, csodáit.

A szervezők lehetőséget teremtenek arra is, hogy a mediterrán környezetben a résztvevők megismerkedjenek a modell és akt fotózás rejtelmeivel is Az elmúlt mesterműhelyekben készült alkotások sikerrel szerepelnek különböző fotópályázatokon idehaza és a nagyvilágban.
Maximális létszám: 14 fő

További információ és jelentkezés:
Szabó Béla,
Öttevény, Fő u. 57.
Tel: 06309592-760
www.belafoto.hu
e-mail:belafoto@t-online.hu