Europe is beautiful – CeWe fotópályázat

0

2010. július 31-ig négy kategóriában várják az Európával kapcsolatos képeket a CeWe Fotókönyv gyártója.

A nemzetközi fotópályázat díjazott képeit a szeptemberi PhotoKina kiállításon ki is állítják.

Sajtóközlemény:

„Europe is beautiful – Indul a CEWE FOTÓKÖNYV FOTÓPÁLYÁZATA a több mint 10 Millió Forint (35.000 eur) értékű nyereményekért!

Európa vezető fotókidolgozója, a jól ismert CEWE FOTÓKÖNYVEK gyártója elindította Európa legnagyobb fotópályázatát.

A www.cewe-fotokonyv.hu oldalon keresztül, 2010. július 31-ig, 4 kategóriában bárki tölthet fel fényképet. A regisztrált felhasználók maguk is értékelhetik és megjegyzéseket fűzhetnek a feltöltött képekhez, de a végső döntés a 35.000 euró értékű nyeremények sorsáról egy nemzetközi, profi fotósokból álló zsűri kezében lesz. A főnyeremény egy 13 napos, kétszemélyes luxus hajóút, de még az 500. helyezett sem távozik üres kézzel!

Ez is mutatja, hogy egy valóban hatalmas volumenű fotópályázatról van szó, amelynek képanyaga a szervezők reményei szerint európai életünk pillanatait és különleges atmoszféráját tükrözik majd. Egy 24 országot felölelő fotópályázat esetén ez is nem lehet nehéz, érdemes már most a www.cewe-fotokonyv.hu oldalra feltöltött képek között böngészni.

A győztes képeket a CEWE COLOR bemutatja a szeptemberben, Kölnben megrendezésre kerülő, a világ legjelentősebb fotótechnikai kiállításán a Photokina-n is, ugyanúgy, ahogyan bemutatásra kerül a legjobb feltöltött képekből készülő Európa – CEWE FOTÓKÖNYV is, amelyet a díjazottak ajándékba is megkapnak.

További információk: www.cewe-fotokonyv.hu