Bibble 5.1 Pro és Lite

0

A Bibble Labs bejelentette népszerű képszerkesztőjének a Bibble Pro-nak 5.1-es változatát, valamint a szoftver egyszerűsített (Lite) kiadását. Az új verziószámú szerkesztőprogram legfőbb erénye, hogy 10 új fényképezőgép modell RAW fájljait támogatja, mint például a Panasonic G2 és G10, a Sony Alpha DSLR-A450, NEX-3 és NEX-5, valamint az Olympus E-450 és E-600.

A Bibble 5.1 Pro olyan újdonságokat tartalmaz, mint a nem kívánt képelemeket eltüntető Healing & Cloning, a kontrasztot és színeket javító Perfectly Clear funkció, az egy kattintással működő képjavítás, vagy a közvetlen web galéria feltöltés.

A program Lite verziója ugyanazt a teljesítményt nyújtja mint a Pro kiadás, de néhány egyszerűbb funkcióval, például kevesebb réteget, vagy nyitott katalógust használhatunk. Ára természetesen sokkal kedvezőbb a Pro verziónál.

A Bibble 5.1 Pro és Lite 199,95 és 99,95 dolláros áron vásárolható meg, de az 5.0 változat tulajdonosai, illetve a 2006 szeptembere óta regisztrált Bibble 4 felhasználók ingyen frissíthetnek. A szoftverek próbaverziója, egy rövid regisztráció után az ía href=”http://download.bibblelabs.com/b5/” target=”_blank”>alábbi linkről tölthető.