VI. TIT – ÉV Fotója – ÉV Fotósa 2010

0

A TIT Pannon Egyesülete és a Győri Fotóklub idén is megrendezi az Év fotósa – Év fotója pályázatát.
Nevezni a 2500 Ft vagy 12 euro nevezési díj megfizetése után lehetséges, 30×40 cm-es képekkel, legkésőbb 2010. november 25-ig.

Sajtóközlemény:

VI. TIT – ÉV Fotója – ÉV Fotósa 2010.
Nemzetközi fotópályázat és vándorkiállítás

A TIT Pannon Egyesülete és a Győri Fotóklub Egyesület „TIT-ÉV Fotója – Év Fotósa” címmel nemzetközi fotópályázatot hirdet.

A pályázat és kiállítás lehetőséget kínál minden fotózást szerető embernek, hogy évente bemutathassa legjobb alkotásait, s közülük kerüljön kiválasztásra a „TIT ÉV – Fotósa” és a „TIT ÉV – Fotója”.

Részvételi feltételek:
A pályázat nyitott, azon foglalkozástól, életkortól és lakóhelytől függetlenül bárki részt vehet. Egy szerző legfeljebb 4 színes vagy fekete – fehér kötetlen témájú papírképet küldhet be. Az alkotások mérete 30x 40 cm. Az ennél kisebb méretű fotókat 30×40 cm-es 2 mm-nél nem vastagabb kartonra kell felragasztani. (A méret be nem tartása kizárja az alkotást a pályázatból.) Képsorozat nem küldhető be. Minden kép hátoldalán szerepelni kell a szerző nevének, postacímének és alkotása címének
. A kiíró a pályázattal kapcsolatos publikációban a beküldött pályamunkákat térítésmentesen felhasználhatja. Ez ellen a szerző a nevezési lapon tiltakozhat.
Minden pályázó megkapja a kiállítás katalógusát.
A pályázaton csak a nevezési díjat befizető pályázó vehet részt.

Nevezési díj:
Pályázónként: 2500 Ft / fő vagy 12 € / fő
A beküldött fotókat a kiíró az értékelést illetve a kiállított alkotásokat a vándorkiállítást követően visszaküldi.

A nevezési díjat csekken kell befizetni, mely a „Nevezési lap”-pal együtt igényelhető a kiírónál. További információ magyar, német vagy angol nyelven: igényelhető (36/96-525-060, fax:36/96-525-062, gyor@titpannon.t-online.hu) A fotókat nyomtatványként, ajánlott küldeményként kérik postázni. Csomagot a kiírók nem vesznek át.

Beküldési cím:
TIT Pannon Egyesülete
H-9023 Győr, Szent István u. 5.

Postai úton történő beküldés esetén:
TIT Pannon Egyesülete
Győr, Pf.: 83, 9002 Hungary

Pályázati naptár:
Beérkezési határidő: 2010. november 25.
Zsűrizés: 2010. december 10.
Értesítés: 2010. december 20 – ig.

A zsűri tagjai:
Szabó László AFIAP, Magyar Fotóművészek Világszövetsége alelnöke, fotóművész (Szlovákia); Szabó Béla AFIAP, E-MAFOSZ/G, Hon-ÖGPh, EPHAP, Magyar Fotóművészek Szövetségének a tagja, fotóművész, (Győr – Magyarország) Dániel István E-MAFOSZ/G, ES-MAFOSZ fotóművész (Győr – Magyarország) Sarmaság László festőművész (Győr – Magyarország)

A díjátadás és a kiállítás megnyitása ünnepélyes keretek között történik.

A kiállítás helyszíne: Petőfi Sándor Városi Művelődési Központ, Győr, Árpád út 44.

Győri kiállítás megnyitója: 2011. február 8. 18 óra
Kiállítás látogatható: 2011. március 5-ig