Cseppek öröme – Gyermeki öröm képekben

0

A szervezők nagy sikerrel zárták a Cseppek öröme című fotópályázatot, melynek témája a gyermeki öröm volt.
A zsűri által díjazott és kiválasztott képekből a Westend City Centerben nyílik kiállítás 2010. november 2-án.

Sajtóközlemény:

Gyermeki öröm képekben – kiállítás nyílik a Westend City Centerben

Kiemelkedően jó képek érkeztek a Gézengúz Alapítvány Cseppek Öröme c. fotópályázatra.

Nagy sikerrel zárult a Gézengúz Alapítvány által kiírt „Cseppek Öröme“ fotópályázat. Több száz kép érkezett be, amelyek között számos igen magas színvonalút talált a Keleti Éva Prima Primissima díjas fotóművész vezette szakmai zsűri.

A fennállásának 20. évfordulóját ünneplő Gézengúz Alapítvány célja az volt a pályázattal, hogy bemutassa a sérült és egészséges gyermekek élethelyzeteinek azonosságait, illetve a társadalmi szemléletformálás a koraszülöttek és a születési sérültek élethelyzetéről alkotott elképzelésben. A központi téma a Cseppek öröme volt, a gyermeki örömről és a természet örömteli pillanatairól várták a képeket. A rögzített, jól elkapott pillanatok csodálatosan érzékeltetik, hogy a gyermeki örömben eltűnnek a határok.

A beérkezett alkotások közül a zsűri által a legjobb száznak ítélt alkotásokból 2010. november 2-án a WestEnd City Centerben nyílik kiállítás, amelynek ünnepélyes megnyitója 11 órakor kezdődik a földszinti Mátyás pihenőnél. A kiállítást megnyitja Dr. Schultheisz Judit, a Gézengúz Alapítvány alapítója, Keleti Éva Príma Primissima díjas fotóművész, és Walch Ottó, a WestEnd City Center marketing igazgatója.

A fotópályázat honlapján szintén november 2-ától láthatók azok a zsűri által előválogatott képek, amelyekre SMS-ben lehet szavazni a 06 90 64 20 42 emelt díjas telefonszámon. A legtöbb szavazatot kapott kép elnyeri az sms közönségdíjat. A Gézengúz Alapítvány facebook oldalán is indul egy szavazás, ahol a legtöbb like-ot gyűjtő kép alkotója megnyeri a facebook közönségdíjat.

A zsűri által díjazottak listája, és a közönségszavazás eredményes december 6-ától tekinthető meg a fotópályázat honlapján.