Júniusi programok a fotózz klubban

0

Az első nagyon jó hangulatú éjszakai fotós workshop után júniusban három rendezvénnyel várunk mindenkit a fotózz klubban.

Kreatív Portré Workshop

Az elsőt június 5-én egy belvárosi fotóstúdióban tartjuk, ahol a résztvevők az egész napos program során a Szentkirályi ásványvíz egyik reklámarcát fotózva sajátíthatják el a látványos portrék készítésének apró titkait. A stúdióban a modellel való kommunikáció és a megfelelő világítás beállítása mellett mindenki lehetőséget kap az elképzelései megvalósítására. Részletek »

Exkluzív Playboy Style fotózás és retusálás workshop

Két héttel később, május 19-én tartjuk az első olyan fotózz klub workshopot, ahol a munka és a tanulnivaló nem ér véget az exponálással. A résztvevők a rendezvény helyszínéül szolgáló elegáns szállodában az aktmodellről készített képeiket délután a Playboy magazinnak is dolgozó profi retusőr vezetésével dolgozhatják ki. Senki se hagyja otthon a notebookját! Részletek »

Esküvői Fotózás Workshop

A hónap utolsó rendezvénye június 26-án egy esküvői fotós workshop lesz, ahol profi modell párral lehet végiggyakorolni egy esküvőfotózás legfontosabb mozzanatait: készülődések, stúdiófotó, limuzin, lakodalom. Tanuld meg a legfontosabb lépéseket, vagy ha azon már túl vagy szerezz új ötleteket. Részletek »

Ezekről, illetve a további rendezvényekről részletek fotózz klub oldalán találhatók, ahol már lehet jelentkezni az idei Photocamp rendezvényre is.