Itthon is kaphatók a Redrock Micro termékek

0

A DSLR videózás nálunk is egyre népszerűbb, így a különböző kiegészítők iránt is növekszik a kereslet. A professzionális igények kielégítésére a Computer Emporium Kft megkezdte a Redrock Micro termékek hazai forgalmazását.

A Redrock Micro márka jó minőségű DSLR videó tartórendszereiről, válltámaszairól és ezekhez való kiegészítőiről ismert, melyek manapság már szinte alaptartozékok egy DSLR videós kelléktárában.

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Megérkezett a Redrock Micro!

A Computer Emporium Kft. fotós nagykereskedelmi disztribúciói a Canon, Nikon, Fuji, Vanguard gyártók után a Redrock Micro-val bővült.

A gyártó videó DSLR-khez készített vázai, válltámaszai, kimondottan a Canon 5D MKII és Canon 7D gépekhez készültek, valamint kompatibilisek a Nikon vázaival is.

A RedRock Micro univerzális csomagjaiból több különböző stabilizáló rendszer is megépíthető. A rendelkezésre álló kiegészítők segítségével az előre kialakított termékek mellett lehetőség van egyedi, használat specifikus kamerarendszerek kiépítésére. A RedRock Micro termékei között a kezdő, amatőr felhasználóktól a hivatásos operatőrökig mindenki megtalálhatja a számára legalkalmasabb kialakítást!