EISA díjas az Olympus Tough TG-810

0

Az EISA évről-évre elismeréseket oszt ki a hang, videó, házimozi, mobil eszközök és fényképezőgépek terén. Az idei legjobb időjárásálló gép az Olympus Tough TG-810 lett.

Sajtóközlemény:

A minden eddiginél keményebb TOUGH fényképezőgép riválisait szétzúzva nyert elsőrangú díjat

Az Olympus TOUGH TG-810 az „Európa legjobb időjárásálló fényképezőgépe” EISA díj birtokosa – a TOUGH gépek így már második éve győzedelmeskednek

2011 Augusztus 15, Hamburg – Az Olympus TOUGH fényképezőgépek egyre keményebbek és egyre csak nyerik a díjakat. A legújabb elismerést az „Európa legjobb időjárásálló fényképezőgépe 2011-2012” díj jelenti, amivel az EISA az Olympus TOUGH TG-810 fényképezőgépet tüntette ki. Az előző évben ugyanezt a díjat elnyerő korábbi TOUGH zászlóshajó sikereire építkező Olympus TOUGH TG-810 szívóssága rekordokat dönt. A víz-, ütés-, karcolás- és törésálló* kompakt fényképezőgép már-már szinte elpusztíthatatlan.

OLYMPUS TOUGH TG-810:
“Európa legjobb időjárásálló fényképezőgépe 2011-2012”
Ahogy az EISA zsűri megjegyezte, a TG-810 lenyűgöző robusztusságot és kiváló High Definition videó-, valamint remek fotó felvételi képességeket ötvöz. “A nemesacél OLYMPUS TOUGH TG-810 egy olyan víz-, ütés- és törésálló fényképezőgép, mely egyszerre ideális a szabadidősportok rajongóinak és a családok számára”. A zsűri kiemelte továbbá: “Miközben a szívós felépítés a fényképezőgép elsődleges jellemzője, a képminőség ugyancsak elismerést érdemlő. A 14 millió képpontos szenzor és az 5x zoommal felszerelt objektív (28-140mm) szinte minden körülmények között megállja a helyét.”

Kategóriájában is egyedi
Miquel Àngel Garcia, az Olympus fogyasztói termékekért felelős divízió ügyvezető elnöke nagyon elégedett a díjjal: “Az Olympus TOUGH TG-810 fantasztikus sikere igazolja a TOUGH fényképezőgépek által nyújtott egyedi jellemzők és szolgáltatások létjogosultságát”. “Vásárlóink különösen nagyra értékelik, hogy fényképezőgépük emlékeiket tökéletes minőségben örökíti meg – és ráadásul biztonságban is tartja.” A TG-810 törésálló* 100kg terhelésig, vízálló* 10 méter vízmélységig, ütésálló* 2 méter magasságból történő leejtés esetén is, fagyálló* -10°C hőmérsékletig és karcolásálló – minden eddiginél nagyobb mértékben.

“A 3” méretű LCD kijelző tisztaságának köszönhetően a fényképezőgép ugyanolyan kiválóan kezelhető nagy fényben és sötétben is. A Szupermakró felvételi mód segítségével a témától mindössze 3 cm távolságban készíthetünk képeket – víz alatt, vagy akár felette.” jegyezte meg az EISA zsűrije. “A kétféle üzemmódban használható digitális képstabilizátor rendszer biztosítja, hogy a képek gyenge fények mellett, vagy akár egy mozgó téma megörökítésekor is élesek lesznek.”

EISA
Az EISA (European Imaging & Sound Association – Európai Kép és Hang Szövetség) 20 európai ország 50, audió, videó, házimozi, mobileszközök és fotózás témakörben prominensnek számító magazin szövetsége. Az EISA minden évben a vásárlók számára legmagasabbra értékelt jellemzők és funkciók alapján ítéli oda díjait – a minőség és a kreatív megoldások elismeréseként.

* Törésálló az Olympus tesztelési eljárásai alapján. Vízálló az IEC 529 IPX8 szabványnak megfelelően. Ütésálló a MIL szabvánnyal azonos tesztelési eljárások alapján (az Olympus vizsgálatai szerint). Fagyálló az Olympus tesztelési eljárásainak megfelelően.