Két friss Vanguard táska sorozat

0

Az állványok és kiegészítőik mellett a táska termékvonal is új sorozatokat kapott, név szerint a Xcenior húzó ás válltáskákat és a Kinray hátizsákokat.

Vanguard Xcenior

Az új sorozatba olyan válltáskák kerültek, melyeknek komoly befogadóképességük van. A belső tér természetesen könnyedén variálható, így személyre szabhatjuk a saját felszerelésünknek megfelelően. A kisebb kiegészítőknek jópár zseb található, így ezeket is problémamentesen elhelyezhetjük.
Rossz idő esetén sem kell aggódnunk, hiszen a Xcenior táskákhoz esővédő huzatot is kapunk.

Az Xcenior húzható, bőrönd szerű táskákat, tokokat is kínál, melyekbe notebookot is helyezhetünk. Méretüket (a legnagyobb kivételével) úgy alakították ki, hogy repülőgépre kézipoggyászként is felvihessük. Belső tere ennek is átvariálható.
Állvány hordozásához az elülső, vagy az oldalsó rögzítő füleket használhatjuk.
A rossz vagy macskaköves úton való könnyed hordozáshoz túlméretezett kerekeket alkalmaztak.

A Vanguard Xcenior válltáskákat 260 és 360 euró között, a fotós bőröndöket 220 és 300 euró között vásárolhatjuk majd meg.

Vanguard Kinray

A Kinray hátizsákok divatos külsővel, vidám színekben készülnek. Tágas belső térrel rendelkeznek, melyek teleoptikával felszerelt DSLR gépnek is helyt adnak. Külsejük cseppálló, így csepergő esőben is viszonylagos védelemben részesül felszerelésünk. Ha az eső komolyabban rákezd, a mellékelt, elöl elhelyezett esővédő huzat segítségével vízmentes helyen tarthatjuk gépünket.

A Vanguard Kinray táskák lila és zöld színben, háromféle méretben kaphatók. Áruk 150 és 250 euró között alakul.