Panasonic HC kamkorderek

0

A Panasonic nyolc új modellel bővítette HC jelzésű kézi videokameráinak kínálatát, kezdve a tavalyi hasonló modellnél jobb képminőséget, HD felbontást és 70x-es dinamikus zoomot nyújtó HC-V10, valamint a könnyen hordozható, 155 perces felvételt kínáló HC-V100 modellektől.

HC-V10

HC-V100

A belépő szinthez tartozik még a HC-V500 és V500M, melyek 50x-es optikai zoomot, és HYBRID O.I.S.+ képstabilizátort is nyújtanak. Innen csak egy lépés a HC-V700 modell, mely nagy érzékenységű szenzort, és nagy látószöget (kisfilmes értéken 28mm-nek megfelelő) kapott, 46x-os zoommal és 3D videó móddal.

HC-V500

HC-V700

A széria idei csúcsmodelljei a HC-X900, HC-X900M és HC-X800 nevet viselik. 3MOS szenzoruk 40%-al alacsonyabb zajszintet produkál a korábbinál, pixel-eltolási technológiájának köszönhetően pedig rendkívül részletes képet ad. A készülékek öttengelyes HYBRID O.I.S. Stabilizátorral 1:1,5 fényerejű Leica Dicomar optikával, full HD 3D videó móddal is rendelkeznek.

HC-X800

HC-X900

Az összes modell SD, SDHC és SDXC memóriakártyákat használ.

SAJTÓKÖZLEMÉNY

A PANASONIC 8 VADONATÚJ HD-KAMKORDER MODELLT MUTAT BE

Az új készülékcsalád optimális képminőséget kínál mind HD, mind 3D módban

(Hamburg, Németország, 2012 február 20.): A Panasonic nyolc új HD-modellel bővítette kamkordereinek választékát, melyek bővelkednek az izgalmas szolgáltatásokban és funkciókban. A sorozat csúcsmodelljei, a HC-X900, X900M és az X800 a Panasonic eddigi legjobb képminőségével büszkélkedhetnek, ami a 3MOS System Pro rendszer, a Leica Dicomar objektív és a Nano Surface felületkezelés, illetve a Crystal Engine Pro II technológia verhetetlen kombinációjának köszönhető.

HC-X900, X900M és X800

A Panasonic a vezérmodellnek számító HC-X900, X900m és X800 készülék minden fő komponensét – objektív, képérzékelő és vezérlőszoftver – alapjaiban újratervezte. A 3MOS System Pro fényszegény környezetben is bravúrosan teljesít, amit a korábbi modellekhez képest mintegy 40%-kal alacsonyabb zajszint is jelez. Az F1.5 Leica Dicomar objektív és a Nano Surface felületkezelés hatékonyan csökkenti a szellemképet és a becsillanást, így a siker garantált. A korszerű 3MOS képérzékelő szubmikron pontosságú pixel-eltolási technológiájának eredménye a hajszálpontos, tökéletes képalkotás, minden körülmények között.

Az új HYBRID O.I.S. (optikai képstabilizátor) öttengelyes korrekciós rendszerével hatékonyan küzd az elmosódott felvételek ellen – így akár közeli makrofelvételről, vagy nagylátószögű tájképről van szó, a stabil, nyugodt kép garantált.

Az opcionális VW-CLT2 3D előtétlencse és az AVCHD 3D formátum MVC (Multiview videokódolási) felvételi rendszer használatával kifogástalan minőségű Full HD 3D videofelvételek készítésére is lehetőség nyílik. Ezek a 3D felvételek kompatibilisek a megfelelő 3D televíziókkal és 3D BD lejátszókkal, így 3D videóit otthonában is visszanézheti. A kamkorderekhez mellékelt szoftverrel egyszerűen át is alakíthatja, szerkesztheti 3D filmjeit, így a végeredmény az Ön eredeti elképzeléseinek megfelelően fog alakulni.

HC-V700

A 700-as modell a Panasonic új fejlesztésű, nagy érzékenységű képérzékelőjének köszönhetően, fényszegény környezetben is borotvaéles, világos felvételt készít. Ez a készülék 28 mm nagylátószögű beállítással és akár 46x-os intelligens zoommal is képes felvételt készíteni 3D módban, melynek köszönhetően olyan sokoldalú kamkordert tarthat kezében a vásárló, mely optimális teljesítményt nyújt a legtöbb felvételi környezetben.

HC-V500 és V500M

A HC-V500 és a V500M modell egy sor lenyűgöző funkcióval büszkélkedhet, többek között az intelligens 50x-es zoommal és a nagy teljesítményű HYBRID O.I.S. + képstabilizátorral, melyek tökéletesen összhangban állnak ezen kompakt, belépő szintű modellek stílusos megjelenésével. A HYBRID O.I.S.+ minden zoom-értéknél hatékonyan csökkenti az elmosódást.

HC-V100

A kompakt és könnyű kivitel magas fokú hordozhatóságot biztosít, és akár 155 perces felvételi időt is lehetővé tesz.

HC-V10

Az új, kompakt HC-V10 modell jóval magasabb képminőséget biztosít, mint 2011-es elődje, ami a HD-felbontásban és a 70x-es dinamikus zoomban is megnyilvánul.