Kingston Class 10 SDXC memóriakártyák

0

A Kingston új Class 10 besorolású (azaz 10 MB/s folyamatos garantált írási sebességű) SDXC memóriakártyákat dob piacra, melyek 64 és 128 GB kapacitással lesznek elérhetőek.

A gyártó az új modellekre is élettartam garanciát vállal.

A 64GB kapacitású SDXC Class 10 memóriakártya javasolt fogyasztói ára 16.080 Ft, a 128 GB-os változaté 36.545 Ft.

Sajtóközlemény:

Kingston Class 10 SDXC memóriakártya a bizonyítottan kiemelkedő teljesítményért

Tökéletes választás okostelefonokhoz, táblagépekhez, valamint nagyfelbontású fényképezőgépekhez és videokamerákhoz

Budapest – 2012. október 4. – A Kingston Digital Europe Ltd., a Kingston Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának leányvállalata bejelentette az új SDXC Class 10 memóriakártyát, amely a legideálisabb választás a kiváló ár-érték arányt kereső vásárlók számára. A kedvező áron kapható kártyára full HD videók és nagyfelbontású fényképek is rögzíthetők.

Az SD Association legújabb specifikációinak teljes mértékben megfelelő Kingston Secure Digital Extended Capacity (SDXC) Class 10 memóriakártya exFAT fájlrendszert használ, amely kivételesen nagy mennyiségű adat, így akár 4 GB-nál nagyobb méretű fájlok kezelésére is képes. A 64 GB és 128 GB kapacitású változatban kapható kártyák tökéletesen kielégítik a tárolási igényeket, legyen szó akár nagyfelbontású felvételek készítésére alkalmas fényképezőgépekről és videokamerákról, akár az SDXC-formátummal kompatibilis más elektronikus eszközökről. Az SDXC-kártyák emellett Class 10* sebességosztályú besorolással rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy állandó adatátviteli sebességük legalább 10 MB/s, így optimális teljesítményt biztosítanak az SDXC-formátummal kompatibilis eszközök számára.

„Fontos megemlíteni, hogy az SDXC-kártyák mérete ugyan megegyezik a szabványos SD-kártyák méretével, kialakításuk azonban eltérő, és csak az SDXC-kártyák fogadására alkalmas eszközökkel használhatók. A vevőknek meg kell győződniük arról, hogy fényképezőgépükön vagy videokamerájukon megtalálható-e az SDXC-embléma, mert csak ebben az esetben garantálható a kompatibilitás, illetve az új, nagy teljesítményű képességek kihasználásának lehetősége” – mondta Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere.

A nagyobb megbízhatóság és a tartósság érdekében a Kingston SDXC-memóriakártyái olyan memóriaelemekből épülnek fel, amelyek az áramellátás megszűnését követően is képesek megőrizni a tartalmukat. Emellett nem találhatók bennük mozgó alkatrészek, amelyek elhasználódhatnak vagy károsodhatnak. A kártyák mindegyike teljes körű tesztelésen esik át, és élettartam-garancia, valamint ingyenes, folyamatosan elérhető technikai támogatás jár hozzájuk. További információért látogasson el a http://www.kingston.com/en/flash/sd cards webhelyre.

A Kingston SDXC Class 10 memóriakártyáról készült fotókat Kingston webhelyén tekintheti meg.

A Kingston Class 10 besorolású SDXC-kártyáinak jellemzői és műszaki adatai:

  • Megfelelőség: az SD Card Association specifikációinak
  • Biztonságos: a véletlen adatvesztést beépített írásvédelmi kapcsoló akadályozza meg
  • Kompatibilis: az SDXC-kártyák fogadására alkalmas eszközökkel, nem kompatibilis az SD- és SDHC-eszközökkel/-olvasókkal
  • Fájlformátum: exFAT (SDXC 64–128 GB)
  • Megbízható: élettartam-garancia, ingyenes technikai támogatás
  • Kapacitás**: 64 GB, 128 GB
  • Méretek: 24 mm x 32 mm x 2,1 mm
  • Adatátviteli sebesség: Class 10 − legalább 10 MB/s gyorsaságú állandó adatátviteli sebesség
  • Tárolási hőmérséklet: -40 °C és 85 °C között
  • Hőmérséklet működés közben: -25 °C és 85 °C között
  • Feszültség: 3,3 V

*Ezeket a Class 10 besorolású kártyákat HD videofelvételek rögzítésére tervezték, nem támogatnak azonban bizonyos egyidejű video- és fénykép-rögzítési funkciókat.
**A flash tárolóeszközökhöz megadott kapacitás egy része a formázáshoz szükséges, ezért nem alkalmas adattárolásra. Az adattárolásra rendelkezésre álló tényleges kapacitás így kisebb a terméken feltüntetett kapacitásnál. További információt a Kingston flash memóriákat ismertető útmutatójában talál, a kingston.com/flash_memory_guide webcímen.