Hamisított Lenspen-ek!

0

A Pálvölgyi-Digital Kft., mint a Lenspen termékek hivatalos magyarorászági forgalmazója, felhívja minden leendő vásárló figyelmét, hogy a Lenspen-t hamisítják. A hamis termékek hazánkban is felbukkantak már, így érdemes megjegyezni az egyszerű azonosítási módszert:
Az eredeti kanadai Lenspen hátsó vége (az aktív szenes oldal átellenében, ahol az ecset található: bordázott, míg a hamisított változaté sima felületű.

Eredeti Lenspen

Hamis Lenspen

Sajtóközlemény:

Figyelem! Silány minőségű Lenspen®-utánzatok terjednek a magyar piacon!

A hamisítvány nem csak, hogy nem tisztít (az első 1-2 alkalmat leszámítva, utána csak szétkeni a zsíros szennyeződéseket), hanem kárt is tehet a drága objektívek, érintőkijelzők és LCD panelek felületén. A teljes biztonság és elégedettség érdekében mindenképp kerülje a hamisított termékeket és válassza az eredeti kanadai Lenspen® tisztítót! A Pálvölgyi-Digital Kft., mint a Lenspen® termékek hivatalos magyarországi forgalmazója, nem vállal felelősséget a hamisítványok használatából eredő károkért. A Lenspen® bejegyzett védjegy, a név felhasználása még hasonló formában sem engedélyezett.

A különbség csak a tisztítóceruzák ecset felőli végein látható. Az eredeti termék ecset felöli végén barázdák találhatóak, a hamisítványok felülete sima.

A Lenspen ® termékekről:
Aktív szén-technológián alapuló tisztítóeszköz.

Az aktív szenet tartalmazó száraz tisztítóanyag a legtöbb, mechanikusan nem eltávolítható szennyezőanyagot (például zsírokat) a saját anyagába megköti másodlagos, úgynevezett van de Waals-kötéssel. Tisztítás során a termék így a zsírokat nem szétkeni a tisztítandó felületen, hanem magába kötve eltünteti onnan. A tisztítóceruza kupakjában szivacs található, mely az aktív szenes száraz tisztítóanyag tartályaként szolgál. A szivacsban lévő mennyiség akár több száz tisztításra elegendő lehet (a szennyezettség mértékétől és a használattól függően). A tisztítóceruza használata előtt a kupakot a tisztítóceruzára erősen rátolva 1-2 alkalommal meg kell tekerni. Ilyenkor a kupak szivacsa a tisztítófejre újabb adag friss tisztítóanyagot juttat.

Az aktív szenes tisztítási folyamat előtt a tisztítandó felületről a mechanikai szennyeződéseket (por- és egyéb szemcséket) mindeképpen el kell távolítani, erre a legtöbb esetben alkalmas a tisztítóceruzából kitolható ecset.