Prestigio, Samyang és Exakta bemutató nap a DigitCamben

0

E hét pénteken (december 14.) a Prestigio megújult táblagépeiből, e-könyv olvasóiból, androidos okostelefonjaiból és sportkameráiból tartanak bemutatót a DigitCam Astoriánál lévő szaküzletében. A bemutató nap során megtekinthetők és kipróbálhatók lesznek még a méltán népszerű Samyang objektívek és Exakta vakuk is. A bemutató napon a Samyang objektívek és az Exakta vakuk 10% kedvezménnyel kaphatók, a Prestigio táblagépek vásárlói pedig ajándékot kapnak.

Prestigio, Samyang és Exakta bemutató nap akciókkal

Sok szeretettel várjuk az érdeklődőket december 14-én pénteken, 11 órától 19 óráig, üzletükben ( 1052 Budapest, Károly krt. 8. (az Astoriánál) ) megrendezésre kerülő Prestigio, Samyang és Exakta bemutató napunkon.

Jöjjön el és próbálja ki a Prestigio új, Android 4.0-s őszi táblagépeit, e-könyv olvasóit, Androidos okostelefonjait és sportkameráit.
Aki a korábbi Prestigio táblagépeket ismeri, azoknak nyugodtan mondhatjuk, hogy egy komoly szinttel feljebb léptek minőségben. Ugyanezt a színvonalat képviselik Androidos okostelefonjaik is. Érdemes kipróbálni őket!

Ha ellátogat hozzánk, kipróbálhatja a Samyang, a gyári objektívek árainak töredékéért megvásárolható, igen komoly minőséget képviselő objektívjeit, és az Exakta vakuit is.

A bemutató napra akciókkal is készülünk:

  • 10% kedvezménnyel vásárolhatók meg a Samyang objektívjei és az Exakta vakui.
  • Minden Prestigio táblagép, e-köny olvasó, Androidos okostelefon és akció kamera vásárló/rendelő vezeték nélküli egeret kap ajándékba

További információ: http://www.digitcam.hu/hirek/8/Bemutato-napok-a-DigitCamnel-.html

Látogasson el hozzánk és teszteljen!

üdvözlettel,
a DigitCam csapata