Megújult a Bestfotókönyv Professional

0

Megújult a valódi fotópapírból fotókönyveket készítő Bestfotókönyv Professional. A profi fotósok igényeit és visszajelzéseit figyelembe véve új szolgáltatásokat alakítottak ki, a megújult weblapon részletesen ismerkedhetünk meg a termékekkel, sőt, a mintadarab igénylésről is bőséges információt kapunk.
A fotókönyvek között újdonság, hogy akár 1 mm vastagságú lapokkal is rendelhetők. Jó, ha tudjuk, hogy a vegyszeres eljárással készült fotókat nem kartonlapra, hanem polisztirol lemezre kasírozzák fel, ami biztosíték a tartósságra.

Az igényes bőr borítók között is találunk újdonságot, méghozzá a 3D fotóbetétet.

Az újdonságok és a teljes termékpaletta megtekinthető lesz a 2. Nyári Fotófesztiválon, 2013. június 23-án.

Sajtóközlemény:

Megújult a Bestfotókönyv professional

Érdekes újdonságokkal bővült a Bestfotókönyv profi fotósok számára összeállított kínálata.

A sokszínű fejlesztésekhez a fényképészek folyamatos ötletei és visszajelzései szolgáltatták az alapot.

Teljesen átalakult az eddig pusztán rendelő felületként szolgáló internetes oldal is. Az új oldal immár kellő szöveges és fényképes információt nyújt az elérhető lehetőségekről.

Jelentős újdonság, hogy a fotókönyvek immár exkluzív 1 milliméter vastag lapokkal is rendelhetők. Speciálisan esküvői fotósok igényelték ezt a fejlesztést, mert ezek a fotókönyvek súlyuk és tapintásuk révén már kézbevételkor kimondottan magas minőségérzetet közvetítenek.

A fotókönyv lapjai nem kartonpapírra, hanem fehér színű polisztirol lemezre kerülnek felkasírozásra. Ennek előnye, hogy formatartó, nem érzékeny a levegő páratartalmának változásaira, nem görbül, nem hullámosodik.

A fotókönyvek belsejét érintő további újítás, hogy a könyv lapjai az eddigi matt fotópapír mellet ezentúl fényes- és metál felületű papíron is elérhetők.

A borítók kínálata is rengeteg új lehetőséggel gazdagodott. Valódi bőr borító immár 3D-fotóbetéttel is rendelhető. Ennek köszönhetően a bőr, amely a kötészetben használt legelőkelőbb anyag, egyedileg megszemélyesíthető fényképpel vagy felirattal.

Az egyes kreatív borító-megoldások mostantól lényeges több fotókönyv mérethez elérhetővé váltak.

A fényképes borító az eddig fényes fólia mellett már matt lamináló fóliával és készülhet. A fényképes kemény borítót érintő további újdonság, hogy puha szivacsbetéttel is rendelhető.

A dekoratív kiegészítőknek köszönhetően tetszetős csomagok állíthatók össze.

A termékek árazása összhangban van a magyar piac nyújtotta lehetőségekkel.

A teljes kínálat megtekinthető lesz a Pixinfo által szervezett nyári fotófesztiválon június 23-án a Kopaszi gáton.