Epson SureLab váltja a HP minilaborokat

0

Befejezte a HP minilaborok hazai forgalmazását a szegmensben az amerikai gyártót idehaza képviselő HPIX Kft, a jövőben a beüzemelt laborgépek ellátásával és szervizelésével fog foglalkozni. A tintasugaras nyomtatási eljárással működő úgynevezett száraz labor technológia a hagyományos vegyszeres eljárásnál kényelmesebb üzemeltetést biztosít, de legnagyobb előnyük a kétoldalas nyomtatással elkészíthető kreatív termékekben keresendő. A cég a használatban lévő laborok szoftverét továbbra is frissíti, így a napokban is telepítik a legújabb, több paneles faliképek, illetve képes borítóval rendelkező fotókönyvek készítését biztosító frissítést.

Epson SureLab D-3000 minilabor

A HP összetett laborgépeinek kivezetésével egyidőben a HPIX leányvállalata elkezdte az Epson SureLab rendszer első modelljének, a SureLab D-3000-nek a forgalmazását. A HP laborokhoz képest az Epson SureLab kisebb szolgáltatásválasztékot, azonban a professzionális igényeket is kielégítő képminőséget kínál.

Az Epson SureLab D-3000 képminősége saját képpel is kipróbálható lesz a 2. Nyári Fotófesztiválon, ahol A4-es méretben mindenki ingyen kinyomtathatja a legjobban sikerült fotóját.