Vanguard Heralder háti fotóstáskák

0

A Vanguard eddig csak válltáskákat kínált The Heralder sorozatában, ezt bővítette négy új hátra vehető modellel. Az új táskák nem csak fényképezőgépünknek és objektívjeinknek ad hathatós védelmet, de innovatív megoldást kínál az állványunk szállítására is, valamint kisebb-nagyobb notebookot is befogadnak.

Az új fotóstáskák négyféle méretben készülnek The Heralder 46, 48, 49 és 51T jelzéssel. A legnagyobb modellbe 2 profi DSLR vázat és akár 7 objektívet is helyezhetünk, miközben további kisebb kiegészítőknek is marad hely. Az 51T modell aljára kerekeket is szereltek, így nehéz felszerelés esetén könnyebben mozgathatjuk azt.

A legkisebb Heralder 46-osnak sincs sem szégyenkeznivalója, egy váz plusz a rászerelt objektív (akár 70-200mm f/2,8), illetve további három objektív fér el benne néhány vaku és egyéb kisebb kiegészítő mellett. Kis mérete miatt 15,6″-os notebookot nem, de tabletet, vagy maximum 14″-os kijelzős notebookot még belehelyezhetünk. A kényelmes hordáshoz széles, dupla vállpántot és elülső, mellkas pántot is helyeztek a táskára.