Manfrotto újdonságok

0

A Manfrotto új modelleket vezet be termékpalettájára, melyek között egy apró állványt, egy LED-es videólámpát és egy okostelefonhoz fejlesztett lencsekészletet találunk.

A Manfrotto PIXI mini állvány már korábban megjelent a piacon. Az egyszerű gömbfejjel egybeépített, futurisztikus dizájnt kapott tripodokból most két új szín jelent meg, egy bíbor-fekete és egy szürke változat. Az apró háromlábú állványokat MILC és kompakt gépek alá ajánlja az olasz gyártó.

A LED-ekből felépített mátrixot tartalmazó Specrta Pro fényforrások új tagokkal bővültek, az alapesetben 5600 K színhőmérsékletű LED lámpák fotózáshoz és videózáshoz is használhatók, s bizonyos modellek fényének színhőmérséklete is módosítható. Az egyes modellek sugárzási szögükben is eltérnek egymástól, a Spectra 500S és Spectra 900S snoot használatához hasonlóan keskeny fénynyalábot indít, míg a Spectra 500F nagy szögben szórja szét fényét.

A Manfrotto KLYP+ Apple iPhone 5 és 5S okostelefonokkal használható, segítségével a készüléket könnyedén helyezhetjük el állványon, emellett LED fényforrást is csatolhatunk rá, valamint három féle konverter lencse is a készlet része portrézáshoz, tájképezéshez, illetve egy a különleges hatást adó halszemes fotózáshoz.