Samsung és Soul bemutató nap

0

2014. augusztus 6-án, 12 és 19 óra között bemutató napot tart a Budapest V. ker., Kálmán Imre utca 21. szám alatti Digitcam szaküzlet, ahol minden érdeklődő kipróbálhatja, tesztelheti a legújabb Samsung fényképezőgépeket, vagy akár csúcstableteket, illetve a Soul (by Ludacris) fejhallgatókat.

A bemutató látogatói egy kérdőív kitöltése után nyereménysorsoláson is részt vehetnek, melynek díja egy Samsung ST73 fényképezőgép.

Az esemény helyszínén több termék is akciós áron lesz megvásárolható.

További részletek az alábbi weboldalon.

SAJTÓKÖZLEMÉNY

2014. augusztus 6-án 12:00-19:00 óra között akciókkal és újdonságokkal teli Samsung és Soul by Ludacris bemutató napot tartunk 1054. Budapest, Kálmán Imre utca 21. alatt található üzletünkben! ( kattintson ide a megközelíthetőségek megtekintéséhez )

Először találkozhatnak nálunk a Samsunggal, és ennek örömére rögtön újdonsággal nyit, illetve először lesz itt a Soul is.

Lesz Samsung tesztelni való bőséggel! Az elsők között próbálhatja ki nálunk az új nyolcmagos Samsung csúcstabletet, a Galaxy Tab S-t-et, és itt lesz a fotósoknak szánt csúcsmobil, a Galaxy K Zoom is.

Természetesen a hangsúly a fotózáson van, így kipróbálható lesz minden Samsung NX cserélhető objektíves fényképezőgép, illetve itt lesznek az NX objektívek is.

A kompaktok iránt érdeklődők sem maradnak hoppon, lesz a portrémarkolatos csúcsbridzs, a Samsung WB2200F is.

A Soul by Ludacris fül és fejhallgatói kiemelkedő minőséget nyújtanak a zenerajongók számára, legyen szó rock, pop, hip hop vagy akár klasszikus zenéről.

Hozd el a „zenelejátszódat” és próbáld ki a Soul minőséget!

Nyerjen Samsung ST73 fényképezőgépet!
Minden boltunkba látogató egy rövid és egyszerű kvízlapot kap. Az azt helyesen kitöltők között Samsung ST73 kompakt fényképezőgépet sorsolunk ki.

Akcióink a bemutató nap alkalmából

Izgalmas bemutató nappal várja az érdeklődőket a Samsung és a Soul by Ludacris… ezt a napot ne hagyja ki!!!