A legfotósabb hétvége

0

Elérkezett az a hét, amire a fotózás szerelmesei közül több mint 1000-en már biztosan vártak, és talán Te is. Most hétvégén (október 11-12.) kerül megrendezésre az immár harmadik PHOTOEXPO (www.photoexpo.hu). Az előző két évben sem lehetett panasz a programra, de idén még gazdagabb programkínálattal és még szerteágazóbb lehetőségekkel találkozhatsz a Lurdy-házban.

Nagy vonalakban összeszedtük a főbb programelemeket, hogy lásd, minek lehetsz részese ezen a hétvégén (persze a lényeg itt is a részletekben rejlik, amiért érdemes eljönni):

  • Igazán profi, ismert és elismert fotósok előadásain lesheted el a szakmai fogásokat. Nánási Pál, Jung Zseni, Eifert János, Baksa Norbert, Ritter Doron, Bakcsy Árpád, Maklári Tót Attila, Daróczi Csaba és még több másik szakember ad át számodra rengeteg információt ahhoz, hogy még jobb képeket készíthess és még jobb fotós lehess.
  • Magyaroszág legnagyobb fotótechnikai kiállításán találkozhatsz az újdonságokkal, kérdezhetsz a szakemberektől, kipróbálhatsz gépeket és optikákat, valamint akár kedvezményes áron vásárolhatsz is.
  • Összesen 10 fotóműterem épül a helyszínen, amelyekben két nap alatt rengeteg izgalmas fotózás vár, többek közt persze gyönyörű modellekkel.
  • Több fotózást elismert fotósok vezetnek, így lehetsz részese egyedi fotózásnak Eifert Jánossal, aktfotózásnak Maklári Tót Attilával, reklámba illő képek alkotásának Bakcsy Árpáddal vagy éppen esküvői fotózásnak a vdART photo csapatával.
  • Egy külön Oktatás teremben megismerkedhetsz több stúdióvilágítási lehetőséggel két berendezett műteremben, majd pedig az utómunka legfőbb fogásaiba is beleleshetsz egy profi retusőr vezetésével.

A fenti programkínálatot olvasva már csak az maradt hátra, hogy elővételben kedvezményes áron megszerezd jegyedet az év legnagyobb fotós rendezvényére: http://photoexpo.hu/jegyvasarlas/

Szeretettel várunk most hétvégén a PHOTOEXPO rengeteg programjára! www.photoexpo.hu