Hétvégén PHOTOEXPO!

0

Néhány nap múlva nyílik az idei PHOTOEXPO, a fotózás hazai szakkiállítása és vására, melyre a fotós piac legfontosabb 32 kiállítója hozza el termékeit és szolgáltatásait. A rendezvénynek idén a budapesti Millenáris D épülete ad otthont.

A fotózási helyszínek idén a kipróbálható termékek közelébe költöznek, hiszen tucatnyi kiállító szervez modell vagy tárgyfotózást a kiállított eszközök bemutatására vagy csak úgy az érdeklődők örömére. A standokon természetesen nem csak látni- és fotózni valót, de az eszközök használatához, vagy az adott fotózás technikájának elsajátításához szakmai segítséget is kapnak a PHOTOEXPO résztvevői.

A PHOTOEXPO időpontja idén egybeesik a hivatalos Black Friday hétvégéjével is, így az akciók és árengedmények szombaton és vasárnap a Millenárisba költöznek. A résztvevő cégek jelentős része 20-50%-os kedvezményekkel igyekszik segíteni a megfelelő fotós felszerelés összeállítását. A hagyományos pénteki online akciókkal szemben itt azonnal kipróbálhatók és hazavihetők a kiszemelt eszközök, ráadásul a különböző márkák hasonló termékei itt akár egymás mellett is letesztelhetők.

A belépőjegyeket érdemes előre megváltani, hogy ne kelljen a helyszínen jegyvásárlással tölteni az időt. A szombati napra érvényes jegy ára elővételben 1800, a helyszínen 2000 Ft. Vasárnapra a jegy ára elővételben 1400, a helyszínen 1800 Ft. Szombaton várjuk az esküvőfotósokat és a fotóriportereket is az első hazai fotós konferenciára.

A PHOTOEXPO november 28-án és 29-én (szombaton és vasárnap) 10 és 18 óra között látogatható.

Jegyváltás: https://pixinfo.com/bolt/

Bővebb információ: http://photoexpo.hu/

A PHOTOEXPO 2015 médiapartnere a Metropol.