Manfrotto 190 Go!

0

Hamarosan új háromlábú állvány érkezik a Manfrottotól 190 Go!, mely a gyártó népszerű 190-es sorozatának hagyományait folytatja, de még kompaktabb, könnyebben hordozható kivitelben.

A tripod mérete összecsukva 45 cm. Emiatt kicsit alacsonyabbra húzható ki mint a 190XPRO, de 146 cm-es max. magassága így is kényelmes betekintést tesz lehetővé. Tömege 20%-kal kevesebb az említett nagytestvérnél, mindössze 1,7 kiló, így szállítása is kényelmesebb. A csatos lábkioldás helyett itt csavaros szorítógyűrűket kapunk, melynek köszönhetően széltében is kisebb helyigényű, könnyebben elcsomagolható.

A középoszlop mechanizmusa ugyanaz, mint a legújabb 190-es állványon, így pillanatok alatt 90 fokban dönthető, lábai pedig közel a földfelszínig terpeszthetők, egészen alacsony gépállást téve lehetővé. A nagyokhoz hasonlóan az új modell is megkapta az Easy Link csatlakozót, melyre kiegészítő karok rögzíthetők, így az állvány a fényképezőgép mellett külön világító berendezéseket, vagy egyéb stúdiófelszerelést is fogadhat.

Hazai forgalmazása a napokban veszi kezdetét. Ajánlott nettó ára 46 815 Ft lesz.