10 nap múlva Nyári Fotófesztivál

0

Idén a 4. Nyári Fotófesztivállal a Kopaszi gáton indul a hazai fotós szezon. A fotósok szokásos budapesti összejövetelén idén is tucatnyi fotózási helyszín, előadás és kiállító várja a fotózás szerelmeseit. A fölszinti műteremben Eifert János és Szipál Péter segíti az akt és a glamour iránt érdeklődőket, a modellük pedig a méltán népszerű Müller Fanny lesz. A Kopaszi gát mesés környezetében Dégi Attila esküvőfotós vezeti be az esküvői divatfotózás rejtelmeibe az érdeklődőket, miközben Maklári Tót Attila egy Lexus mellett álló gyönyörű modellről segít meglőni a legjobb képeket. Az előadói téren Szekeres János mutatja be a lessátras fotózás titkait, de őt az előadás után egy lessátor mellett a további részletekről is lehet majd faggatni. A programot koktélfotózás (először fotózni, aztán inni), szamba táncosok és capoeira bemutató teszik még színesebbé.

A kiállítói téren megtalálható lesz a MILC kínálat színe-java, de az itthon kapható táskák és állványok legjobbjai is mind megnézhetők és kipróbálhatók lesznek a kiállítóknál. A megjelenő cégek egy része a korábbi évekhez hasonlóan külön akcióval is készül, ezért érdemes minden kommunikációjukra odafigyelni.

Helyszín: Budapest, Kopaszi gát, Öbölház

Időpont: 2015. június 7. (vasárnap) 10:00-17:00

További részletek: 4. Nyári Fotófesztivál

A belépőjegy a rendezvény összes programjára mindössze 3800 forint, de online elővételben 25% kedvezménnyel, 2800 forintért is megváltható.