Új alkalmazás a Ricoh WG-M1-hez

0

A Ricoh bejelentette WG-M1 akciókamerájához készült új androidos vezérlő szoftverét, a WG-M1 LE-t. Az LE vélhetően a Light Edition rövidítése lehet, ugyanis az új szoftver nem támogatja a képek szerkesztését, cserébe viszont fut Android 5.1-en is. A felvételkészítés, a képek visszajátszása, valamint a képáttöltésre használható alkalmazás szeptember elsejétől lesz ingyen letölthető a Google Play-ről.

Sajtóközlemény:

Új exkluzív alkalmazás szoftver jelent meg a RICOH WG-M1-hez

Örömmel tudatjuk, hogy egy új Android szoftver jelent meg „WG-M1 LE” néven a Ricoh WG-M1 akciókamerához, mely kompatibilis az Android 5.0 – 5.1-es eszközökkel.

Alkalmazás neve: WG-M1 LE

Kompatibilitás: Android 5.0 – 5.1.
A kompatibilitás nem garantált minden eszközre. Amennyiben az alkalmazás nem működik megfelelően Android 5.0 (64bit) alatt, kérjük frissítsen Android 5.1-re.

Jellemzők:
Párosítsa a WG-M1 akciókamerát az eszközzel, a felvételkészítés, visszajátszás és képletöltés funkciók elérhetőek lesznek az eszközről. Az alkalmazással nem elérhető a Szerkesztés funkció. A képek, melyek a korábbi alkalmazásban lettek elmentve [WG-M1] nem lesznek láthatóak az új alkalmazásban [WG-M1 LE].

Azon felhasználók, akik Android 5.0-nál korábbi verziót használnak, továbbra is az eredeti [WG-M1] alkalmazást fogják tudni elérni.

Megjelenés dátuma: 2015. szeptember 1.

Letöltés: Google Play-ből (ingyenes)