Újabb Nikon firmware frissítések

0

A Nikon új firmware-t készített a Nikon D3S tükörreflexes gépéhez, valamint a Coolpix S2900 kompakt fényképezőgépéhez.

Nikon D3S

A Nikon D3S A1.03 firmware frissítése a következő változásokat hozza:

  • Ritkán előfordult, hogy az akkumulátor töltöttségi szintjének jelzése villogott, amikor a fényképezőgép bekapcsolásakor a SETUP MENU (BEÁLLÍTÁS MENÜ) > Clean image sensor (Képérzékelő tisztítása) > Clean at startup/shutdown (Tisztítás be-/kikapcsoláskor) menüpontjának Clean at shutdown (Tisztítás kikapcsoláskor) vagy Clean at startup & shutdown (Tisztítás be- és kikapcsoláskor) beállítása volt érvényben.
  • Esetenként előfordult, hogy a készülék két különböző képet azonos fájlsorszámmal rögzített mindkét memóriakártyára, amikor két memóriakártyát helyeztek a gépbe, és a SHOOTING MENU (FÉNYKÉPEZÉS MENÜ) > Slot 2 (2. foglalat) menüpontjának Overflow (Túlcsordulás) eleme volt érvényben.

A fenti hibákat javítja az új firmware.

Nikon Coolpix S2900

A Nikon Coolpix S2900 v1.1-es frissítése kiküszöböli azt a problémát, amely a fényképezőgép bekapcsolásakor esetenként a monitoron megjelenített kép életlenségét eredményezte.

A frimware-ek frissítéséhez szükséges fájlok letölthetők a Nikon weboldaláról a lenti linkeken keresztül, ahol a frissítésről további fontos információk is megtalálhatók.