Photokina 2016 tudósítás bakicunami

2

Bár nem először csinálom a videós tudósítást a Photokináról, bizony még most is előfordul, hogy valami nem akar elsőre összejönni. Másodikra azért többnyire menni szokott, s milyen szerencse, hogy az EOS M5-nél nem volt gondom, mert a nagy érdeklődés miatt így is alig jutott idő. Persze kérhettünk volna időpontot és egy nyugodt szobában elkészülhetett volna egy hosszabb terjedelmű bemutató is, ez azonban az előkészületekkel, a szervezéssel, a kötelező körökkel együtt végül annyi időt emésztett volna fel, amennyit nem biztos, hogy most rá tudtunk volna szánni.

Olyan azonban még eddig nem volt, hogy ötször kellett valaminek nekifutni, hogy végül egyszer sikerüljön (lehetne vagdosni a beszéd részt is, de speciel engem rettentően zavar, ha egy pár perces videó is úgy van vágva, hogy fél percenként észrevehető az adott snittben is az ugrás).
A Panasonic standján valamiért nagyon nem akart összejönni a DMC-FZ2000-es bemutatója, így jópárszor kellett nekifutni. Azért utólag megnyugvással tölt el, hogy a bakik fele technikai jellegű volt és jómagam csak kétszer bénáztam el 😉