Manfrotto Pro Light Reloader 55 gurulós fotós bőrönd

0

A Manfrotto új fotós bőröndöt jelentett be, a Pro Light Reloader 55-öt.
manfrotto_pro-light-reloader-55-frontright
Az új gurulós bőrönd nem csak fotós felszerelésnek kínál kiváló elhelyezést egy hosszú út során, de könnyedén átalakítható mindennapos használatra, így valójában hagyományos gurulós bőröndként is használható.

Fotós felszerelésünk még akkor is gond nélkül elfér benne, ha olyan méretes objektívvel dolgozunk, mint egy 400mm f/2,8-as teleobjektív, vagy egy 200-400mm-es fix full-frame szenzorhoz. A belső tér nem kevesebb, mint 3 DSLR váz és 8 objektív magába foglalására ad elegendő teret. Magától értetődő módon a beltér könnyedén variálható, így a kisebb és méretesebb objektíveknek, gépvázaknak, vakuknak is ideális helyet alakíthatunk ki.
Külsejére állvány is felfogatható, míg elülső zsebébe tablet, vagy notebook is elfér. Mostoha időjárás esetén, esőben, vagy havazásban a mellékelt esővédő huzat védi a bőröndöt.

A kényelmes hordozást csapágyazott hátsó kerekek és kihúzható fogantyú, a biztonságot pedig számzáras cipzár lakat garantálja.

A repülőgépeken kézipoggyászként is szállítható méretű Manfrotto Pro Light Reloader 55 gurulós fotós bőrönd 99 ezer Ft-ért vásárolható meg.